BMW Charging: Eenvoudig. Altijd. Overal.

Word lid van één van de grootste openbare laadnetwerken in Europa – en krijg toegang tot 200.121 laadpunten.

Aan de slag

Ontdek BMW Charging

1. Selecteer uw tarief

Ontdek onze tarieven en pakketten die het beste bij u passen en registreer u om te beginnen.

2. Activeer uw BMW Charging Card

Activeer uw BMW Charging Card en download de My BMW-app om toegang te krijgen tot 200.121 laadpunten in heel Europa.

3. Bekijk ons netwerk

Ontdek ons laadnetwerk bij voor u relevante locaties via onze kaart. Vind uw volgende laadpunt via BMW Maps in uw BMW of via de My BMW App.

4. Begin het laden

Begin de laadsessie met uw BMW Charging Card of de My BMW-app. Afhankelijk van het voertuig, de mogelijkheden van het voertuig en de capaciteit van het oplaadpunt, begint uw laadsessie automatisch dankzij Plug & Charge!

1. Selecteer tarief
2. Activeer kaart
3. Ontdek netwerk
4. Begin met laden

Kies uw tarief om toegang te krijgen tot laadpunten in heel Europa.

De ultieme e-mobiliteit

Overal en altijd opladen in heel Europa

Overal laden bij 200.121 oplaadpunten in heel Europa - met groene stroom. Ons netwerk heeft het juiste type lader klaar voor uw BMW en uw laadvoorkeur. IONITY HPC is ook onderdeel van ons uitgebreide BMW Charging Network.

Tarieven, pakketten & oplaadaanbiedingen voor nieuwe voertuigen

Elke BMW-rijder kan gebruik maken van de BMW Charging Service en de tarieven die bij uw voorkeur passen.
U krijgt een nieuwe BMW? Dan profiteert u van nieuwe voertuigspecials zoals 12 maanden geen basistarief in het Active-tarief - zo kunt u uw openbare-laadgewoonten verkennen. Onze gloednieuwe volledig elektrische modellen worden geleverd met extra specials.

Volledig gemak & transparantie

Het gemak van alles in één: Registreer u één keer en krijg toegang tot het hele netwerk met uw BMW Charging Card of via My BMW-app. In het Active Tarief rekent u met één vast AC/DC-tarief (incl. HPC) per markt. Uw BMW Charging Dashboard is uw transparante one-stop-shop voor uw laadgeschiedenis en facturen (in één valuta).

Verbonden laden: All-in de My BMW App

Zoek het juiste openbare laadpunt, navigeer erheen en start het opladen met uw BMW Charging Card of de App. Controleer uw laadstatus op afstand en bekijk uw laadsessies via het BMW Charging Dashboard. Dat alles - en nog meer functies ook voor thuisladen - gewoon via uw My BMW-app.

Zoek naar laadpunten

200.121
Oplaadpunten*
-
Landen
-
Oplaadpunten* in Nederland

Voer een adres in en vind het meest geschikte laadpunt en controleer de beschikbaarheid ervan.

Ontdek het laadnetwerk

Word vandaag nog lid en laad uw BMW eenvoudig, overal, op elk moment.

Aan de slag

FAQs

BMW Charging is een laaddienst die gemakkelijke en comfortabele toegang biedt tot de openbare laadinfrastuctuur binnen het BMW Charging-netwerk.
Het stelt onze klanten in staat om met slechts één contract toegang te krijgen tot openbare laadstations van verschillende exploitanten, zowel in eigen land als in andere EU-landen.

 

BMW voertuigklanten hebben exclusieve toegang tot de service en profiteren van nieuwe voertuigspecials.
U kunt kiezen uit verschillende tarieven (bijvoorbeeld het Active-tarief met vaste AC/DC-laadtarieven) en optioneel CPO-specifieke pakketten toevoegen.

Binnen de registratiestroom hebt u de mogelijkheid om in de registratiestap 'Betalingsgegevens' te selecteren of u zich wilt aanmelden als particuliere of zakelijke klant (van toepassing op al onze bestaande Europese markten).
Zakelijke klanten moeten een geldig BTW-bewijs overleggen.
De lay-out en inhoud van de factuur zijn hetzelfde voor particuliere en zakelijke klanten, maar voor zakelijke klanten wordt de BTW-identificatie toegevoegd op de pdf van de factuur.
Er zijn geen nadelen verbonden aan de registratie als particuliere klant.

U kunt het contract gemakkelijk zelf opzeggen:

  1. Log in op web frontend
  2. Ga naar Contracten
  3. Selecteer het contract dat u wilt opzeggen
  4. Contract opzeggen

Door dit te doen, kunt u ook de reden voor uw opzegging aangeven, wat ons helpt om onze dienstverlening te verbeteren.

Houd er rekening mee dat er na de beëindiging van het contract kosten kunnen volgen als gevolg van een mogelijke vertraagde ontvangst van de laadgegevens van de laadstationexploitanten.
Houd er bovendien rekening mee dat uw laadpas die bij het contract hoort, ook wordt beëindigd bij beëindiging van het contract.

Om uw account te laten verwijderen, moet u:

  • Al uw facturen betaald hebben
  • Uw contract beëindigen en uw laadpas blokkeren

Als aan de twee bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt een account na 180 dagen automatisch door het systeem verwijderd.

Let op: Wij zijn ons ervan bewust dat u volgens de AVG in het algemeen recht hebt op het wissen van uw persoonsgegevens, maar aangezien wij de informatie over de in rekening gebrachte laadsessies soms met enige maanden vertraging ontvangen, kunnen wij op dit moment niet uitsluiten dat er geen in rekening gebrachte laadsessies hebben plaatsgevonden. Volgens de AVG hebben wij het recht om uw gegevens voor dit doel gedurende een beperkte periode te bewaren. Wij verzekeren u dat wij uw gegevens tot 180 dagen na de beëindiging uitsluitend zullen gebruiken voor facturering, indien nodig.

In speciale gevallen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk alle FAQs

BMW Charging: Alles voor het opladen van uw BMW

Ongeacht of u thuis, onderweg of op het werk oplaadt. BMW Charging biedt u oplossingen: een laadpas voor publieke infrastructuur via onze partner BMW Charging en laadoplossingen voor thuis of op het werk via onze partner Eneco eMobility. Alles over onze laadoplossingen, digitale laaddiensten en laadtechnologieën in onze voertuigen vindt u op onze BMW-website onder de rubriek Laden.

Naar de pagina

* Compatibiliteit van connectoren hangt af van automodel.