BMW Charging. Eenvoudig. Altijd. Overal.

Geniet van naadloze e-mobiliteit dankzij vier belangrijke voordelen. Bekijk ze hieronder!

Aan de slag

Overal en altijd opladen in heel Europa

Grenzeloos laden bij 200.121 oplaadpunten* overal in Europa. Voor elk gebruik en elk voertuig - het juiste type laadmodus en snelheid staat voor u klaar. Honderden laadpaalexploitanten (CPO's) maken deel uit van ons aanzienlijke en gestaag groeiende BMW Charging Network. Zo ook de strategische BMW-partner IONITY met zijn uitgebreide High-Power Charging Network. Met BMW Charging laadt u op met groene stroom - volledig duurzaam, altijd en overal.

Volledig gemak & transparantie

BMW Charging is uw persoonlijke alles-in-één oplossing voor gemak en transparantie. Na eenmalige registratie hebt u met de BMW Charging Card, via de My BMW-app of gewoon door uw volledig elektrische BMW** aan te sluiten toegang tot het BMW Charging-netwerk. In het Active tarief profiteert u van één transparant vast AC/DC-tarief (incl. HPC) - u kent altijd één relevante prijs voor uw hele lokale markt en na een snelle controle het lokaal geoptimaliseerde tarief in andere Europese landen. Uw BMW Charging-gegevens kunt u vinden in uw BMW Charging Dashboard via website or My BMW-app. Eenmaal per maand sturen wij u een verzamelfactuur met een overzicht van uw openbare-laadgeschiedenis.

Tarieven, pakketten & oplaadaanbiedingen voor nieuwe voertuigen

Elke eigenaar van een BMW elektrische wagen komt in aanmerking om te genieten van de algemene voordelen van BMW Charging. U kunt kiezen uit de tarieven Active en Flex, afhankelijk van uw verbruiksvoorkeuren.
Bent u (binnenkort) de gelukkige eigenaar van een gloednieuwe elektrische BMW? Gefeliciteerd! Elke nieuwe elektrische BMW-auto wordt geleverd met een 12-maanden-geen-basistariefvoucher voor het Active-tarief. U hoeft dus niet langer na te denken - ontdek uw openbare-laadgewoonten en profiteer van aantrekkelijke vaste tarieven. Elke nieuwe volledig elektrische BMW krijgt bovendien 12 maanden lang het IONITY Plus-pakket zonder basistarief. ***

Verbonden laden: All-in de My BMW App

De My BMW-app is uw begeleider voor een groot aantal relevante functies en kenmerken van uw auto. Plan een route die geoptimaliseerd is voor het opladen wanneer u langere reizen plant. De app helpt u bij het selecteren van de juiste plekken voor openbaar opladen met uitgebreide filteropties en geeft u informatie over de beschikbaarheid en prijzen van oplaadpunten. Digitaal legitimeren bij het oplaadpunt? Uw My BMW-app regelt het voor u. Controleer uw laadtoestand op elk moment terwijl u uw routine volgt. Einde van de reis/terug thuis - het BMW Charging Dashboard toont u uw openbare oplaadgegevens - dat alles en nog veel meer via My BMW-app.

FAQs

  • Internationaal opladen, zonder de noodzaak van meerdere kaarten of extra contracten met andere providers.
  • Een van de grootste netwerken in heel Europa.
  • Aantrekkelijke en volledig transparante laadprijzen (Active-tarief) en laadsessies - online en in de maandelijkse factuur.
  • Voortdurende ontwikkeling door innovatieve functies.
  • BMW Charging integreert gegevens van oplaadpunten uit verschillende bronnen, standaardiseert ze en verbetert voortdurend de kwaliteit van de gegevens op basis van vele jaren ervaring.

Onze dienst geeft u toegang tot één van de grootste laadnetwerken van Europa. Ons netwerk is beschikbaar over de grenzen heen. U kunt dus opladen aan elk laadstation binnen ons netwerk.

De app is heel eenvoudig in gebruik. In een notendop: na inloggen kunt u kiezen uit honderden oplaadpunten, erop filteren, de routebeschrijving naar het adres van de oplaadpunten krijgen en laadsessies beginnen en beëindigen.
Het is ook mogelijk om uw account- en contractgegevens te bekijken, favorieten aan te maken, en nog veel meer!

 

Download de app in de Apple Store: https://apps.apple.com/nl/app/my-bmw/id1519034860?l=nl
Download de app uit de Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

Dit is uw fysieke verificatiemiddel om uw auto aan laadstations te kunnen opladen. Wanneer u bij het laadstation van uw wens bent, houdt u gewoon uw kaart tegen de kaartlezer en daarmee kunt u de laadsessies starten en stoppen.
Bij het zoeken naar een laadstation met laadpasverificatiemogelijkheden kunt u in de app of op onze website een filter instellen voor dergelijke laadstations.

Bekijk alle FAQs

image

Duurzame e-mobiliteit door groene stroom

Elektrische voertuigen zijn slechts zo milieuvriendelijk als de energie waarmee ze worden opgeladen. Daarom doen we er met BMW Charging alles aan om laadsessies zo duurzaam mogelijk te maken.
Ontdek meer

BMW Charging: Alles voor het opladen van uw BMW

Ongeacht of u thuis, onderweg of op het werk oplaadt. BMW Charging biedt u oplossingen: een laadpas voor publieke infrastructuur via onze partner BMW Charging en laadoplossingen voor thuis of op het werk via onze partner Eneco eMobility. Alles over onze laadoplossingen, digitale laaddiensten en laadtechnologieën in onze voertuigen vindt u op onze BMW-website onder de rubriek Laden.

Naar de pagina

* Compatibiliteit van connectoren hangt af van automodel.
** Vanaf de BMW i5 zullen veel volledig elektrische BMW-modellen uitgerust zijn met de Plug & Charge-functie. U hoeft uw voertuig alleen maar aan te sluiten op een goedgekeurd laadstation - en dat is alles. Het laden begint automatisch. U kunt uw BMW i7 ook achteraf uitrusten met Plug & Charge. Neem hiervoor contact op met uw plaatselijke verkoopadviseur.
*** Alle getoonde voordelen zijn afhankelijk van marktspecifieke aanbiedingen en het type voertuigmodel. Zie voor details over de voordelen van nieuwe voertuigen https://bmw-public-charging.com/web/nl/bmw-be/tariffs.