Fremtiden er elektrisk

Din nøgle til et af Europas største ladenetværk – som giver adgang til

Kom i gang

Udforsk BMW Charging

1. Vælg din takst

Vælg den takst, som passer bedst til dine kørevaner og -behov, og tilmeld dig for at komme i gang.

2. Aktivér dit BMW Charging Card

Aktivér dit BMW Charging Card, og download My BMW-appen for at få adgang til 200.121 ladepunkter over hele Europa.

3. Udforsk opladningsnetværket

Find ladepunkter ved hjælp af navigationen i din BMW eller via My BMW appen.

4. Start ladning

Start ladeprocessen med dit BMW Charging Card eller My BMW App. Afhængigt af bil, kvalificering af bil og kvalificering af ladepunkt starter din ladeproces helt automatisk, takket være Plug & Charge!

1. Vælg takst
2. Aktivér kort
3. Udforsk netværk
4. Start ladning

Vælg din takst, og få adgang til ladepunkter over hele Europa.

Den ultimative e-mobilitet

Ladning når som helst og hvor som helst over hele Europa

Ladning hvor som helst ved 200.121 ladepunkter på tværs af Europa – med grøn elektricitet. Vores netværk har den rigtige type oplader, som matcher din BMW og din ladepræference. IONITY HPC er også en del af vores omfattende BMW Charging Network.

Takster, pakker og særtilbud på ladning for nye køretøjer

Alle, der kører BMW, er berettiget til at bruge BMW Charging Service og de af dens takster, der matcher deres præferencer.
Skal du have en ny BMW? Så får du glæde af nye specialtilbud til køretøjer som “12 måneder uden grundgebyr” med Active-taksten - på den måde kan du udforske dine vaner inden for offentlig ladning. Vores nyeste elbil-modeller kommer med ekstra funktioner.

Fuld bekvemmelighed og transparens

Alt i ét: Registrer dig én gang, og få adgang til hele netværket med dit BMW Charging Card eller via My BMW App. Med Active-takst lader du til en fast AC/DC-pris (inkl. HPC) pr. marked. Din BMW Charging-oversigt er din transparente one stop-shop, hvor du kan finde din ladehistorik og dine regninger (i én valuta).

Forbundet opladning: Det hele findes i My BMW App

Find det rigtige offentlige ladepunkt, navigér derhen, autentificer dig ved ladepunktet ... og start ladningen. Tjek din ladetilstand via fjernbetjening, og gennemse alle ladeinteraktioner via BMW Charging-oversigten. Alt dette – såvel som flere funktioner til ladning hjemme – nemt og bekvemt med din My BMW App.

Søg efter ladepunkter

200.121
Ladepunkter*
-
Lande
-
Ladepunkter* i Danmark

Find tilgængelige ladestationer i nærheden af ​​dig.

Udforsk opladningsnetværket

Tilmeld dig i dag og få adgang til et af Europas største opladningsnetværk.

Kom i gang

Ofte stillede spørgsmål

BMW Charginger en ladeservice, der giver nem og bekvem adgang til offentlig opladnings-infrastruktur i BMW Chargingnetværket.
Det giver vores kunder mulighed for at få adgang til offentlige ladestationer fra forskellige operatører med kun én aftale, både i deres hjemland og i andre EU-lande.

 

BMW kunder har eksklusiv adgang til service og nyder godt af specialtilbud på nye køretøjer.
Du kan vælge mellem forskellige takster (f.eks. Active Tariff med faste AC/DC-ladepriser) og eventuelt tilføje CPO-specifikke pakker.

I registreringsprocessen har du mulighed for at vælge, om du vil tilmelde dig som privat- eller erhvervskunde i registreringstrinnet "Betalingsdetaljer" (gælder for alle vores eksisterende europæiske markeder).
Erhvervskunder skal oplyse et gyldigt momsnummer.
Fakturaens layout og indhold er det samme for privat- og erhvervskunder, men for erhvervskunder tilføjes momsnummeret på fakturaens PDF-fil.
Der er ingen ulemper ved at registrere sig som privatkunde.

Du kan nemt opsige aftalen ved at bruge selvbetjeningen:

  1. Log ind på vores hjemmeside
  2. Gå til Kontrakter
  3. Vælg den aftale, du ønsker at opsige
  4. Annuller aftale

Ved at gøre dette kan du også angive årsagen til din annullering, hvilket hjælper os med at forbedre den service, vi leverer.

Bemærk, at opkrævninger kan forekomme efter kontraktens ophør som følge af mulig forsinket modtagelse af opladningsoplysninger fra ladestations-operatørerne.
Derudover skal du være opmærksom på, at dine ladekort, der er knyttet til kontrakten, også vil blive opsagt ved opsigelse af kontrakten.

Hvis du ønsker at få din konto slettet, skal du:

  • Få alle dine fakturaer betalt
  • Opsig din aftale og lås dit ladekort

Hvis de to ovennævnte forudsætninger er opfyldt, slettes en konto automatisk af systemet efter 180 dage.

Bemærk venligst: Vi er klar over, at du generelt har ret til at få slettet dine personoplysninger i henhold til GDPR, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke udelukke, at der ikke har været nogen ladeproces, som vi skal fakturere, da vi nogle gange modtager oplysningerne om ladesessioner med nogle måneders forsinkelse. I henhold til GDPR har vi ret til at opbevare dine data til dette formål i et begrænset tidsrum. Vi garanterer dig, at vi kun vil bruge dine data i 180 dage efter opsigelsen til fakturering, hvis det er nødvendigt.

I særlige tilfælde bedes du kontakte vores kundeservice.

Se alle ofte stillede spørgsmål

BMW Charging. Alt du behøver at vide om ladning.

Hvad enten du behøver opladning undervejs, hjemme eller på arbejdet og som tillæg til det stadigt voksende netværk af ladestationer, kan BMW Charging tilbyde en individuel ladeløsning hjemme eller på arbejdspladsen. Du finder alt om vores ladebokse, ladekablerog tilknyttede serviceydelser, digetale ladetjenester og ladeteknologi i vores biler på BMWs hjemmeside under overskriften ladning.

Gå til side

* Stikkenes kompatibilitet afhænger af bilmodellen.