Veselje je električno

Pridružite se enemu največjih javnih polnilnih omrežij v Evropi – in dostopajte do 200.121 polnilnih točk.

Začetek

Raziščite BMW Charging

1. Izberite tarifo

Seznanite se z našimi tarifami in paketi ponudbe, in se za začetek registrirajte.

2. Aktivirajte svojo BMW Charging Card

Aktivirajte svojo BMW Charging Card in prenesite aplikacijo My BMW za dostop do 200.121 polnilnih točk po vsej Evropi.

3. Raziščite našo mrežo

Raziščite polnilno infrastrukturo blizu vaših najljubših lokacij z uporabo naših zemljevidov. Najdite vašo naslednjo polnilno točko z BMW zemljevidom v vašem BMWju ali z aplikacijo My BMW.

4. Začnite polniti

Začnite postopek polnjenja s svojo BMW Charging Card ali aplikacijo My BMW. Odvisno od vozila, zmogljivosti vozila in zmogljivosti polnilnega mesta se vaš postopek polnjenja začne popolnoma samodejno zahvaljujoč Plug & Charge!

1. Izberite tarifo
2. Aktivirajte kartico
3. Raziščite omrežje
4. Začnite polniti

Izberite tarifo za dostop do polnilnih točk po vsej Evropi.

Vrhunske rešitve e-mobilnosti

Polnite kjer koli in kadar koli, po vsej Evropi

Polnjenje kjer koli na 200.121 polnilnih točkah po celi Evropi – z zeleno energijo. Naša mreža ima na voljo primerno vrsto polnilnika za vaše vozilo BMW in vaše polnilne preference. IONITY HPC je tudi del naše obsežne polnilne mreže BMW Charging.

Tarife, paketi in nove posebne ponudbe za polnjenje vozil

Vsak voznik vozila BMW lahko uporablja storitev BMW Charging in njene tarife katere so skladne z vašimi preferencami. _x000D_
Ali boste pridobili novo vozilo BMW? Na podlagi tega boste pridobili nove posebne ponudbe, povezane z vozilom, kot je 12-mesečno obdobje brez osnovne cene v aktivni tarifi – tako lahko raziščete svoje navade glede polnjenja na javnih mestih. Naši najnovejši modeli BEV so na voljo z dodatnimi posebnimi ponudbami.

Popolni priročnost in preglednost

Vsestranska priročnost: Registrirajte se enkrat in dostopajte do celotne mreže s svojo kartico BMW Charging Card ali aplikacijo My BMW. Pri aktivni tarifi polnite po eni nespremenljivi ceni AC/DC (vklj. s HPC) na trg. Prikazna plošča BMW Charging je vaša pregledna točka za vse, ki prikazuje zgodovino polnjenj in račune (v eni valuti).

Priključeno polnjenje: Vseobsežna aplikacija My BMW

Poiščite pravo javno polnilno točko, se zapeljite do nje, identificirajte se na polnilni točki ... in začnite polniti svoje vozilo. Na daljavo preverite stanje napolnjenosti in preglejte vse polnilne interakcije prek prikazne plošče BMW Charging. Vse to – in še več funkcij tudi za polnjenje doma – je na voljo preprosto z uporabo aplikacije My BMW.

Poiščite polnilne točke

200.121
Polnilne točke*
-
Države
-
Polnilne točke*: Slovenija

Vnesite naslov in filtrirajte na relavantne polnilne točke, da najdete najbolj ustrezno polnilno točko blizu vaših pogosto obiskanih lokacij, ter preverite njihovo razpoložljivost.

Raziščite omrežje

Pridružite se danes in napolnite BMW kjer koli, kadar koli.

Začetek

Pogosta vprašanja

BMW Charging je storitev polnjenja, ki omogoča preprost in udoben dostop do javne polnilne infrastrukture v omrežju BMW Charging.
Našim strankam omogoča, da z eno samo pogodbo dostopajo do javnih polnilnih postaj različnih operaterjev tako v domači državi kot tudi v drugih državah EU.

 

Stranke z vozili BMW imajo ekskluziven dostop do storitev in na voljo so jim posebne nove ponudbe za vozila.
Izbirate lahko med različnimi tarifami (npr. tarifa Active s fiksnimi cenami polnjenja AC/DC) in po želji dodate posebne pakete CPO.

V postopku registracije lahko v koraku »Podrobnosti plačila« (velja za vse naše obstoječe evropske trge) izberete, ali se hočete registrirati kot zasebna ali poslovna stranka.
Poslovne stranke morajo predložiti veljavno identifikacijsko številko za DDV.
Oblika in vsebina računa sta enaki za zasebne in poslovne stranke, vendar je pri poslovnih strankah v datoteki PDF z računom dodana identifikacijska številka za DDV.
Registracija kot zasebna stranka nima nobenih omejitev.

Pogodbo lahko prekličete z uporabo preprostega samopostrežnega postopka:

  1. Prijavite se v spletni uporabniški vmesnik.
  2. Pomaknite se na Pogodbe.
  3. Izberite pogodbo, ki bi jo radi preklicali.
  4. Odpovejte pogodbo.

Pri tem lahko navedete tudi razlog za odpoved, kar nam pomaga pri izboljševanju storitev, ki jih nudimo.

Upoštevajte, da se lahko po prenehanju pogodbe zaračunajo stroški zaradi morebitne zamude pri prejemu podrobnih evidenc o zaračunavanju od operaterjev polnilnih postaj.
Hkrati bo vaša polnilna kartica, povezana s pogodbo, prav tako prenehala veljati po prekinitvi pogodbe.

Če bi radi izbrisali svoj račun, morate:

  • Imeti plačane vse račune.
  • Prekiniti pogodbo in zakleniti svojo kartico za polnjenje.

Če sta oba zgornja pogoja izpolnjena, bo sistem po 180 dneh samodejno izbrisal račun.

Upoštevajte: Zavedamo se, da imate v skladu z GDPR splošno pravico do izbrisa svojih osebnih podatkov, vendar trenutno, glede na to, da informacije o polnjenjih včasih prejmemo z nekajmesečno zamudo, ne moremo izključiti, da ni bilo nobenih sej polnjenja, ki bi jih morali obračunati. V skladu z GDPR smo upravičeni, da za ta namen hranimo vaše podatke v omejenem časovnem obdobju. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke uporabljali še 180 dni po prekinitvi pogodbe samo za namen morebitne izdaje računov.

Za posebne primere se obrnite na našo službo za podporo strankam.

Ogled vseh pogostih vprašanj

BMW Charging: Celotna ponudba za storitve polnjenja.

Polnjenje na poti, doma ali v službi – BMW Charging vam poleg nenehno rastoče mreže infrastrukture za polnjenje po vsej regiji, ponuja tudi vam prilagojene individualne rešitve za polnjenje doma ali v službi. Vse informacije o naših polnilnih postajah Wallbox, polnilnih kablih in povezanih servisnih storitvah, digitalnih storitvah polnjenja in tehnologijah polnjenja v naših vozilih so vam na voljo na spletni strani BMW v rubriki o polnjenju.

Na stran

* Združljivost priključkov je odvisna od modela avtomobila.