Joy is electric

Csatlakozzon Európa egyik legnagyobb nyilvános töltőhálózatához és férjen hozzá 200.121 töltőponthoz.

Kezdjük el!

Fedezze fel: BMW Charging

1. Válassza ki a tarifát

Ismerje meg tarifáinkat és regisztráljon az induláshoz.

2. Aktiválja a BMW Charging Card kártyát

Aktiválja a BMW Charging Card kártyáját és töltse le a My BMW alkalmazást, amivel 200.121 töltőponthoz férhet hozzá Európában.

3. Fedezze fel hálózatunkat

Fedezze fel a töltési lehetőségeket a környéken. Keresse meg a következő töltőpontot az autójában vagy az My BMW alkalmazásban található navigáció segítségével.

4. Töltés indítása

Indítsa el a töltési folyamatot a BMW Charging Card kártyájával vagy a My BMW alkalmazással. A járműtől, a jármű képességeitől és a töltőponttól függően a töltési folyamat a Plug & Charge funkciónak köszönhetően automatikusan elindul!

1. Tarifa kiválasztása
2. Kártya aktiválása
3. Hálózat felfedezése
4. Töltés indítása

Válassza ki a tarifát a töltőpontok egész Európában való használatához.

A legkorszerűbb az e-mobilitás terén

Töltsön bármikor, bárhol Európa-szerte

Töltés bárhol a 200.121 töltőpontokon Európa-szerte – zöld energiával. Hálózatunkban rendelkezésre áll a BMW-jének és a töltési preferenciáinak megfelelő töltőtípus. Az IONITY High Power Charging szintén része kiterjedt BMW Charging hálózatunknak.

Tarifák, csomagok és különleges töltések új járművekhez

Minden BMW-tulajdonos jogosult a BMW Charging szolgáltatás és a saját preferenciájának megfelelő tarifa használatára.
Új BMW-je lesz? Akkor élvezheti az új járműre vonatkozó előnyöket, mint például a 12 hónapos alapdíj-mentességet az Aktív tarifa esetén - így lehetősége nyílik a töltési szokásai megismerésére. A vadonatúj akkumulátoros elektromos járműmodellekhez további különlegességek tartoznak.

Teljes kényelem és átláthatóság

A minden az egyben megoldás által nyújtott kényelem: Regisztráljon egyszer és férjen hozzá a teljes hálózathoz a BMW Charging Card kártyával vagy a My BMW alkalmazással. Az Aktív tarifa esetén piaconként egy rögzített AC/DC (HPC-t is tartalmazza) áron tölthet. A BMW Charging irányítópult egy helyen tárolja a töltési előzményeket és számlákat (egy pénznemben).

Töltés: Minden egy helyen a My BMW alkalmazásban

Keresse meg a megfelelő nyilvános töltőpontot, majd ha odaért, azonosítsa magát a töltőponton... és indul is a töltés. Ellenőrizze távolról a töltés állapotát és kísérje figyelemmel az összes töltést a BMW Charging irányítópultján. Mindez - és további funkciók az otthoni töltéshez is - egyszerűen a My BMW alkalmazás használatával.

Töltőpontok keresése

200.121
Töltőpontok*
-
Országok
-
Töltőpontok* a következő országban: Magyarország

Írja be a címet és használja a szűrőt az úticél közelében található legmegfelelőbb töltőállomás kereséséhez, és ellenőrizze annak elérhetőségét.

Fedezze fel a hálózatot

Csatlakozzon ma, és töltse fel BMW járművét bárhol, bármikor.

Kezdjük el!

GYIK

A BMW Charging olyan töltési szolgáltatás, amely könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít a BMW Charging hálózaton belüli nyilvános töltési infrastruktúrához.
Lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy egyetlen szerződéssel hozzáférést kapjanak különböző üzemeltetők nyilvános töltőállomásaihoz, belföldön és más EU-országokban egyaránt.

 

A BMW márkájú járművel rendelkező ügyfelek a kizárólagos szervizhozzáférés mellett az új járműveknek szóló különleges ajánlatokhoz kapcsolódó előnyökben is részesülnek.
Többféle tarifa közül választhatja ki a megfelelőt (pl. a rögzített AC/DC-töltési díjakat kínáló Active tarifát), amelyet igény szerint az Ionity ultratöltőkhöz kapcsolódó csomaggal is kiegészíthet.

A regisztrációs folyamat során lehetősége van arra, hogy válasszon: magán- vagy üzleti ügyfélként kíván-e regisztrálni. Ezt a „Fizetési adatok” regisztrációs lépésben teheti meg (ez minden meglévő európai piacunkra érvényes).
Az üzleti ügyfeleknek meg kell adniuk az érvényes adószámukat.
A számlakép és -tartalom megegyezik a magán- és az üzleti ügyfelek esetében, de az üzleti ügyfeleknél az adószám is megjelenik a számla PDF-dokumentumában.
A magánügyfélként végzett regisztrációnak nincsenek hátrányai.

Az önkiszolgáló funkcióval könnyen felmondhatja szerződését:

  1. Jelentkezzen be a webes kezelőfelületre.
  2. Nyissa meg a Szerződések menüpontot.
  3. Válassza ki a felmondani kívánt szerződést.
  4. Mondja fel a szerződést.

Ennek során a szerződés felmondásának okát is jelezheti, ami segít továbbfejleszteni az általunk nyújtott szolgáltatást.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szerződés megszűnése után díjak merülhetnek fel, mivel előfordulhat, hogy a töltőállomás üzemeltetői késve kapják meg a töltési adatokat.
Kérjük, azt is vegye figyelembe, hogy a szerződéshez kapcsolódó töltőkártyája is megszűnik a szerződés megszűnésekor.

A fiókja törléséhez az alábbi feltételeket kell teljesítenie:

  • Minden számláját be kell fizetnie.
  • Meg kell szüntetnie a szerződését.

A fenti két előfeltétel teljesülése esetén a rendszer 180 nap elteltével automatikusan elvégzi a fiókok törlését.

Ne feledje: Tisztában vagyunk azzal, hogy a GDPR rendelkezéseivel összhangban Ön általánosságban véve jogosult személyes adatai törlésére, azonban jelenleg amiatt, hogy olykor több hónapos késéssel kapjuk kézhez a töltési események adatait, nem zárhatjuk ki a lehetőségét, hogy időközben történtek töltési munkamenetek, amelyeket ki kell számláznunk. A GDPR értelmében ebből a célból jogosultak vagyunk korlátozott ideig még megtartani az Ön adatait. Biztosíthatjuk Önt, hogy amennyiben szükséges, a megszüntetést követő 180 nap folyamán kizárólag számlázási célokra használjuk fel az Ön adatait.

Különleges esetek felmerülésekor mindenképp forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Összes GYIK megtekintése

BMW Charging: Teljes körű kínálat a feltöltés területén.

Feltöltés útközben, otthon vagy munkahelyen – A BMW Charging a regionális feltöltési infrastruktúra folyamatosan bővülő hálózata mellett az Ön számára egyénileg is megfelelő feltöltési megoldásokat kínál otthonában vagy a munkahelyén. A wallboxokról, töltőkábelekről és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásainkról, a digitális töltési szolgáltatásokról és a járműveinkben lévő töltési technológiákról mindent megtalál a BMW weboldalán a Feltöltés menüpontban.

Ugrás az oldalra

* A csatlakozók kompatibilitása az autó típusától függ.