Sähköistä tulevaisuutesi

Avaimesi yhteen Euroopan suurimmista latausverkostoista.– ja saat käyttöösi 200121 latauspistettä.

Aloita tästä

Lue lisää BMW Charging palvelusta

1. Valitse hinnoittelu

Valitse hinnoittelu, joka sopii parhaiten ajotapoihisi ja -tarpeisiisi ja rekisteröidy päästäksesi aloittamaan.

2. Aktivoi BMW Charging Card -korttisi

Aktivoi BMW Charging Card -latauskorttisi ja lataa My BMW -sovellus, jolla pääset 200121 latauspisteeseen kaikkialla Euroopassa.

3. Tutustu verkostoomme

Löydä seuraava latauspisteesi karttamme avulla.

4. Aloita lataaminen

Aloita lataustoiminto BMW Charging Card -kortilla tai My BMW -sovelluksella. Ajoneuvosta, ajoneuvon ja latauspisteen valmiuksista riippuen lataustoiminto käynnistyy automaattisesti Plug & Charge -toiminnon ansiosta!

1. Valitse tariffi
2. Aktivoi kortti
3. Tutki verkostoa
4. Aloita lataaminen

Valitse hinnoittelu päästäksesi käyttämään eri puolilla Eurooppaa sijaitsevia latauspisteitä.

Sähköisen liikkuvuuden huippua

Lataa missä tahansa ja milloin tahansa ympäri Euroopan

Lataa missä tahansa 200.121 -latauspisteessä ympäri Eurooppaa – vihreällä sähköllä. Verkostollamme on oikean tyyppinen laturi valmiina BMW:llesi ja lataustoiveilles. IONITY HPC on myös osa kattavaa BMW-latausverkostoamme.

Tariffit, paketit ja uusien autojen latauksen erikoisominaisuudet

Kaikki BMW-kuljettajat ovat oikeutettuja käyttämään BMW-latauspalveluja ja niiden hinnastoja omien toivomustensa mukaisesti.
Oletko hankkimassa uutta BMW:tä? Silloin hyödyt uusista autojen erikoisominaisuuksistamme, kuten 12 kuukautta ilman aktiivisen tariffin perusmaksua – näin voit tutkia omia julkisen latauksen toimintatapojasi. Upouusiin BEV-malleihimme sisältyy lisäerikoisuuksia.

Täysi mukavuus ja läpinäkyvyys

Kaikki yhdessä -mukavuus: Rekisteröidy kerran, ja käytä koko verkostoa BMW Charging Card tai My BMW -sovelluksella. Aktiivisessa tariffissa sinua veloitetaan yhdellä kiinteällä AC/DC (sis. HPC) -hinnalla markkinaa kohden. BMW Charging -hallintapaneeli on läpinäkyvä yhden pysähdyksen palvelupisteesi lataushistoriasi ja laskujesi näkemiseen (yhdessä valuutassa).

Yhdistetty lataaminen: Kaikki My BMW -sovelluksessa

Löydä oikea julkinen latauspiste, navigoi sinne, todenna itsesi latauspisteessä... ja aloita lataaminen. Tarkista latauksesi tila etänä ja käy läpi kaikki lataustapahtumat BMW Charging -hallintapaneelista. Kaikki tämä – sekä monia muita ominaisuuksia myös kotilataukseen – yksinkertaisesti vain käyttämällä My BMW -sovellustasi.

Hae latauspisteet

200121
Latauspistettä*
-
Maat
-
Latauspisteet* Suomessa

Löydä parhaiten sopiva latausasema lähelläsi ja tarkista sen saatavuus

Löydä lähelläsi sijaitseva latauspiste

Liity tänään ja saat pääsyn yhteen Euroopan suurimmista latausverkostoista.

Aloita tästä

UKK

BMW Charging on latauspalvelu, joka tarjoaa helpon pääsyn BMW Charging -palvelun piirissä oleville julkisille latausasemille.
Asiakkaamme voivat sen ansiosta käyttää eri operaattoreiden julkisia latausasemia vain yhdellä sopimuksella, sekä kotimaassa että myös muissa EU-maissa.

 

BMW -autojen asiakkailla on palvelun eksklusiivinen käyttöoikeus, ja he hyötyvät uuden auton erikoiseduista.
Voit valita eri tariffeista (esim. Active tariffi kiinteillä vaihtovirtalataushinnoilla) ja valinnaisesti lisätä CPO-kohtaisia paketteja.

Rekisteröinnin aikana voit valita, haluatko rekisteröityä yksityis- vai yritysasiakkaaksi rekisteröinnin vaiheessa 'Maksun tiedot' (koskee kaikkia olemassa olevia Euroopan markkinoitamme).
Yritysasiakkaiden on annettava voimassaoleva ALV-tunniste.
Laskun ulkoasu ja sisältö ovat samat yksityis- ja yritysasiakkaille, mutta yritysasiakkaille lisätään ALV-tunnus laskun PDF-tiedostoon.
Yksityisasiakkaaksi rekisteröitymisessä ei ole haittapuolia.

Voit helposti peruuttaa sopimuksen itse BMW Charging -portaalin kautta:

  1. Kirjaudu sisään portaaliin
  2. Siirry Sopimuksiin
  3. Valitse sopimus, jonka haluat peruuttaa
  4. Peruuta sopimus

Näin toimimalla voit myös ilmoittaa peruuttamisen syyn. Se auttaa meitä parantamaan tarjoamaamme palvelua.

Huomioithan, että maksuja voi seurata sopimuksen irtisanomisen jälkeen, koska latausaseman lataustietojen saaminen operaattoreilta ovat viivästyneet.
Ota lisäksi huomioon, että sopimukseen liitetty latauskortti myös irtisanotaan sopimuksen lopettamisen yhteydessä.

Jotta tilisi voidaan poistaa, edellytämme, että:

  • Kaikki laskusi on maksettu
    Irtisanot sopimuksesi ja lukitset latauskorttisi

Jos yllä olevat kaksi ehtoa täyttyvät, järjestelmä poistaa tilin automaattisesti 180 päivän kuluttua.

Huomaa: Tiedämme, että sinulla on yleensä oikeus henkilötietojesi poistamiseen GDPR:n mukaisesti. Mutta tällä hetkellä, koska saamme joskus tiedon laskutustapahtumista muutaman kuukauden viiveellä, emme voi sulkea pois mahdollisuutta, että on ollut latauskertoja, jotka meidän on vielä laskutettava. GDPR:n mukaisesti meillä on oikeus säilyttää tietosi rajoitetun ajan tätä tarkoitusta varten. Vakuutamme, että käytämme tietojasi 180 päivän ajan irtisanomisen jälkeen vain laskutustarkoituksiin, jos se on välttämätöntä.

Ota erikoistapauksissa yhteyttä asiakastukeemme.

Katso lisää

BMW Charging: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lataamisesta.

Tarvitset sitten latausta tien päällä, kotona tai töissä – jatkuvasti kasvavan latausasemaverkoston lisäksi BMW Charging voi tarjota yksilöllisesti räätälöityjä latausratkaisuja sinun kotiisi tai työpaikalle. Löydät kaiken Wallboxeistamme, latauskaapeleista ja niihin liittyvistä palveluista sekä digitaalisista latauspalveluista ja lataustekniikasta ajoneuvoissamme BMW:n nettisivuilla otsikon lataus alla.

Sivustolle

*Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.