1 år IONITY Plus uten grunngebyr med din nye BMW iX3, BMW iX & BMW i4 1

Flex

Lad din eletriske BMW enkelt i et av de største ladenettverkene med bare et ladekort/ en app. Nå kan du bestille Flex-tariffen, og som BMW iX3, BMW iX & BMW i4-nybilkunde får du automatisk lade på gunstige vilkår hos IONITY. 1

Basisgebyr 0,00 EUR/måned
Lading Priser kan variere avhengig av ladestasjonens operatør. Sjekk de gjeldende prisene i BMW Charging-appen før du begynner å lade.
IONITY 8,40 NOK/kWh

Valgfrie pakker

IONITY Plus

132,00 NOK/måned
1,70 NOK/kWh*

I en periode på 12 måneder får du lavere priser på alle IONITY ladepunkter.

*Ladeprisene i andre land kan avvike fra dette og rette seg etter de prisene som til enhver tid gjelder på ladetidspunktet. Disse prisene finner du i appen.

Ekstra

Erstatningskort 71,40 NOK

*Prisliste og produktinformasjon
Last ned

Alle priser er inkludert mva

1 BMW iX3, BMW iX & BMW i4-nybilkunder fra en BMW-forhandler eller en BMW-filial får dessuten IONITY Plus-pakken i ett år uten grunngebyr når de har registrert seg for Flex-tariffen. Pakken utløper etter 12 måneder og blir ikke forlenget automatisk.

Tilbudet gjelder én gang for et konkret kjøretøy og kan ikke overføres til andre kjøretøy eller en annen eier. Etter at fritaket for grunngebyret er utløpt, gjelder de vanlige vilkårene for Flex-tariffen. Dette kampanjetilbudet gjelder ikke for bruktbiler.