BMW Charging. Enkelt. Når som helst. Hvor som helst.

Nyt sømløs e-mobilitet takket være fire hovedfordeler. Sjekk dem ut nedenfor!

Kom i gang

Lad hvor som helst og når som helst over hele Europa

Grenseløs lading på 200.121 ladepunkter* i hele Europa. Uansett behov og biltype, finner du riktig ladestasjon for deg. Hundrevis av ladeoperatører er allerede med i BMW Charging-nettverket, og det blir stadig flere. En av dem er BMWs strategiske partner IONITY, med sitt omfattende nettverk av lynladere. Med BMW Charging lader du med fornybar strøm, hvor som helst og når som helst.

Praktisk og oversiktlig

BMW Charging er en praktisk og oversiktlig alt-i-ett-løsning. Du registrerer deg kun én gang for å få tilgang til hele BMW Charging-nettverket, enten med BMW Charging Card eller My BMW-appen. Med Active-abonnementet kan du lade til en attraktiv fastpris. Du kan enkelt se prisene som gjelder for Norge og andre land i Europa. Du kan enkelt se ladehistorikk og annen informasjon om din lading via BMW Charging-nettsiden eller i My BMW-appen. Du får en mail når det finnes ny faktura for ladingene du gjennomførte i forrige måned,. Denne finner du også på BMW Charging-nettsiden.

Abonnementer, pakker og spesialtilbud for nye biler

Alle som eier en BMW-elbil kan få de fordelene som BMW Charging tilbyr. Avhengig av de preferansene du har, kan du velge Active- eller Flex-tariffen.
Er du den lykkelige eieren av en splitter ny elektrisk BMW? Gratulerer! Med hver ny BMW i7 får du en kupong med 12 måneder Active-tariff uten grunngebyr. Ikke tenk to ganger, men bruk die attraktive enhetstariffene for de offentlige ladeøktene. Hver ny BMW i7 får dessuten IONITY Plus-pakken i 12 måneder uten grunngebyr. Et spesielt gunstig tilbud bare for BMW i7-kunder: gratis lading i IONITY-nettverket i tidsrommet fordelene gjelder.**

Connected Charging: Du finner alt i My BMW-appen

I My BMW-appen finner du en lang rekke praktiske funksjoner. Legg opp ruten etter lademulighetene når du skal på langtur. Appen har mange ulike filtreringsmuligheter og informasjon om ledige ladepunkter og priser, slik at det blir enkelt å velge de riktige stedene for offentlig lading. Hva med digital autentisering på ladepunktet? Med My BMW-appen er det ingen sak. Du kan sjekke ladestatus når som helst, og når bilturen er over, finner du all ladehistorikk, pluss mye annen informasjon i My BMW-appen.

Ofte stilte spørsmål

Det er to muligheter for å innløse kupongen: Du kan gjør det når du registrerer deg eller senere i kundeområdet.
Ved registrering:
Du kan innløse kupongen i det siste trinnet av registreringen i feltet “Kuponger”.
I kundeområdet:

Logg deg inn på kundekontoen din.
- Gå til “Kontrakter“.
- Gå til “Legg til en kupong”.
- Skriv inn kodenummeret i det ledige kupongfeltet.
- Gå til “Sjekk kupong”.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundeservice. Du finner kontaktopplysningene på nettsiden vår i avsnittet kundestøtte under “Kontakt kundestøtte”.

Hvis du ikke kan starte en ladeøkt, skal du tenke på følgende anbefalinger:

Sjekk i appen på forhånd om ladepunktet er tilgjengelig eller i ustand.

For autentisering via appen må du først sjekke om ladestasjonen støtter autentisering via app eller QR-kode. Det kan du finne ut ved å klikke på ladestasjonen i appen. Hvis den gjør det, anbefales det å bruke "Start"-knappen i appen i stedet for å skanne QR-koden som er plassert på ladestasjonen.

Hvis det oppstår tekniske eller fysiske problemer, kan du først kontakte ladestasjonsoperatøren. Du finner operatørens servicetelefon på ladestasjonen.

Hvis problemet vedvarer, kan du ringe kundeservicetelefonen, som du finner på kundestøtesiden "Kontakt kundestøtte" på nettstedet.

Du kan se og laste ned fakturaen din på nettportalen vår:
Logg inn på kundekontoen din.
- Klikk på "Faktura"
- Klikk på " ⤓ " for å laste ned fakturaen i PDF-format
- Klikk på PDF-filen for å åpne den

Du kan endre betalingsmetode på nettportalen vår.
For å endre kredittkort- PayPal-informasjonen:
- Logg inn på kundekontoen din
- Klikk på "Konto"
- Rull ned til "Betalingsopplysninger"
- Klikk på rediger funksjon på høyre side (blyantikon).

Vis alle vanlige spørsmål

image

Bærekraftig e-mobilitet gjennom økostrøm

Elbiler er bare like miljøvennlige som energien de er ladet med. Derfor er vi opptatt av å gjøre ladeøktene så bærekraftige som mulig.
Finn ut mer

BMW Charging: Alt du trenger å vite om lading.

Enten du må lade underveis, hjemme eller på jobben – i tillegg til det stadig voksende nettverket av ladestasjoner, kan BMW Charging tilby en individuell tilpasset ladeløsning for hjemmet eller arbeidsplassen. Du finner alt om våre veggbokser, ladekabler og tilknyttede serviceytelser, digitale ladetjenester og ladeteknologi i våre kjøretøy på BMWs nettside under overskriften lading.

Gå til side

* Det avhenger av bilmodell om kontaktene passer.
** Alle de viste fordelene er gjenstand for markedsspesifikke tilbud og type bilmodell. Når det gjelder detaljer om hvilke fordeler som gjelder for nye biler, kan du gå til https://bmw-public-charging.com/web/nb/bmw-no/tariffs.