BMW Charging. Enkelt. Når som helst. Hvor som helst.

Nyt sømløs e-mobilitet takket være fire hovedfordeler. Sjekk dem ut nedenfor!

Kom i gang

Lad hvor som helst og når som helst over hele Europa

Grenseløs lading på 200.121 ladepunkter* i hele Europa. Uansett behov og biltype, finner du riktig ladestasjon for deg. Hundrevis av ladeoperatører er allerede med i BMW Charging-nettverket, og det blir stadig flere. En av dem er BMWs strategiske partner IONITY, med sitt omfattende nettverk av lynladere. Med BMW Charging lader du med fornybar strøm, hvor som helst og når som helst.

Praktisk og oversiktlig

BMW Charging er en praktisk og oversiktlig alt-i-ett-løsning. Etter registrering én gang får du tilgang til BMW Charging-nettverket via BMW Charging Card, via My BMW-appen eller bare ved å koble til din helelektriske BMW**. Med Active-abonnementet kan du lade til en attraktiv fastpris. Du kan enkelt se prisene som gjelder for Norge og andre land i Europa. Du kan enkelt se ladehistorikk og annen informasjon om din lading via BMW Charging-nettsiden eller i My BMW-appen. Du får en mail når det finnes ny faktura for ladingene du gjennomførte i forrige måned,. Denne finner du også på BMW Charging-nettsiden.

Abonnementer, pakker og spesialtilbud for nye biler

Alle som eier en BMW-elbil kan få de fordelene som BMW Charging tilbyr. Avhengig av de preferansene du har, kan du velge Active- eller Flex-tariffen.
Er du den lykkelige eieren av en splitter ny elektrisk BMW? Gratulerer! Med hver ny BMW i7 får du en kupong med 12 måneder Active-tariff uten grunngebyr. Ikke tenk to ganger, men bruk die attraktive enhetstariffene for de offentlige ladeøktene. Hver ny BMW i7 får dessuten IONITY Plus-pakken i 12 måneder uten grunngebyr.***

Connected Charging: Du finner alt i My BMW-appen

I My BMW-appen finner du en lang rekke praktiske funksjoner. Legg opp ruten etter lademulighetene når du skal på langtur. Appen har mange ulike filtreringsmuligheter og informasjon om ledige ladepunkter og priser, slik at det blir enkelt å velge de riktige stedene for offentlig lading. Hva med digital autentisering på ladepunktet? Med My BMW-appen er det ingen sak. Du kan sjekke ladestatus når som helst, og når bilturen er over, finner du all ladehistorikk, pluss mye annen informasjon i My BMW-appen.

Ofte stilte spørsmål

  • Internasjonal lading, uten behov for flere kort eller tilleggskontrakter med andre leverandører.
  • Et av de største ladenettverkene i hele Europa.
  • Attraktive og transparente ladepriser (Active-abonnement) med full oversikt over ladeøkter - både på nett og i månedlig faktura.
  • Kontinuerlig utvikling via innovative funksjoner.
  • BMW Charging integrerer data om ladepunkter fra forskjellige kilder, standardiserer dem og forbedrer kontinuerlig datakvaliteten basert på mange års erfaring.

Produktet vårt gir deg tilgang til et av de største ladenettverkene i Europa. Nettverket vårt er tilgjengelig i flere land, slik at du kan lade på alle stasjoner i nettverket.

Appen er veldig enkel å bruke. Kort sagt kan du etter innlogging velge mellom hundrevis av ladestasjoner, filtrere dem, få retning til adressen til ladestasjonene, samt starte og avslutte ladeøkter.
Det er også mulig å se på kontoen din og kontraktsdetaljene dine, lage favoritter og så mye mer!

 

Last ned appen fra Apple Store: https://apps.apple.com/no/app/my-bmw/id1519034860?l=no
Last ned appen fra Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

Dette er ditt fysiske autentiseringsverktøy for å kunne lade bilen din på ladestasjonene i nettverket. Når du er på en valgt stasjon, er det bare å holde kortet ditt til kortleseren, og med dette kan du starte / stoppe ladeøktene.
Når du leter etter en stasjon med ladekortautentisering, kan du sette et filter for slike ladestasjoner i appen eller på nettstedet vårt.

Vis alle vanlige spørsmål

image

Bærekraftig e-mobilitet gjennom økostrøm

Elbiler er bare like miljøvennlige som energien de er ladet med. Derfor er vi opptatt av å gjøre ladeøktene så bærekraftige som mulig.
Finn ut mer

BMW Charging: Alt du trenger å vite om lading.

Enten du må lade underveis, hjemme eller på jobben – i tillegg til det stadig voksende nettverket av ladestasjoner, kan BMW Charging tilby en individuell tilpasset ladeløsning for hjemmet eller arbeidsplassen. Du finner alt om våre veggbokser, ladekabler og tilknyttede serviceytelser, digitale ladetjenester og ladeteknologi i våre kjøretøy på BMWs nettside under overskriften lading.

Gå til side

* Det avhenger av bilmodell om kontaktene passer.
** Etter start med BMW i5 blir mange helelektriske BMW-modeller utstyrt med Plug & Charge-funksjonen. Du kobler bare bilen din til en klargjort ladesøyle – ferdig. Ladingen starter automatisk. I etterkant kan du også klargjøre din BMW i7 for Plug & Charge. Ta kontakt med vår lokale forhandler om dette.
*** Alle de viste fordelene er gjenstand for markedsspesifikke tilbud og type bilmodell. Når det gjelder detaljer om hvilke fordeler som gjelder for nye biler, kan du gå til https://bmw-public-charging.com/web/nb/bmw-no/tariffs.