Udforsk BMW Charging

Få mere at vide om vores service

1

Tilmeld dig BMW Charging

1. Har du allerede downloadet My BMW-appen og tilsluttet den til din BMW? Godt! Så kan du nemt tilmelde dig ved at vælge "BMW Charging account" i My BMW app'en. Eller foretrækker du ikke at bruge en app? Tjek vores abonnementer for at se, hvilket der passer bedst til dine kørevaner og behov. Log derefter på med dit BMW ID eller registrer dig for at oprette et nyt.

2. Indtast nogle oplysninger om dig og din bil. Disse oplysninger bruges hovedsageligt til at oprette din konto og sikre, at du modtager tilbud, der er skræddersyet til din bil.

3. Vælg den betalingsmetode, du foretrækker.

4. Bestil dit BMW Charging Card, eller hvis du allerede har et, indtast dit kortnummer. Du kan vælge at aktivere din kontrakt direkte eller vælge en bestemt aktiveringsdato. Du får det fulde overblik over din kontrakt. Hvis alt er korrekt, skal du blot klikke for at bekræfte.

2

Aktivér dit BMW Charging Card, og download My BMW-appen

Efter du har aktiveret dit kort, er BMW Charging Service tilgængelig for dig over hele Europa efter senest 24 timer. I mellemtiden kan du bruge My BMW App til autentifikation ved ladepunktet (filtrer efter App). For nogle fuldelektriske BMW-modeller bortfalder behovet for autentifikation ved egnede ladepunkter helt – takket være Plug & Charge. *

3

Udforsk vores netværk

Du kan finde ladepunkter ved hjælp af kortet – i vores app og på hjemmesiden. Filtrér efter stiktype, ladehastighed og tilgængelighed. Se ratings, og skriv anmeldelser.

Du kan også få vist en rute til den ønskede ladestation og starte navigation direkte fra My BMW appen.

Og hvis stationen tilbyder fjernladning, kan du også igangsætte denne proces.

4

Start ladning

Afhængigt af ladestation kan du starte ladeprocessen på forskellige måder og nyder således godt af maksimal fleksibilitet. Filtrer efter autentifikationsmiddel efter dit valg i My BMW App.

BMW Charging Card: Identificer dig med dit BMW Charging Card ved at holde det frem ved ladestationen for at starte ladeprocessen.

Digital autentifikation: Start og afslut ladeprocessen direkte i My BMW App enten ved hjælp af "Scan & Charge" (Scan QR-kode for identifikation) eller "Select & Charge" (Udvalg af konkrete ladepunkter).

Plug & Charge: Med den nyeste generation af vores fuldelektriske BMW-modeller bortfalder behovet for autentifikation ved egnede ladepunkter helt – takket være Plug & Charge. Tilslut og lad – så enkelt er det.

Tilmeld dig i dag og få adgang til et af Europas største opladningsnetværk.

Kom i gang

Læs mere om opladning af elbiler

Ladeprocessens varighed

Varigheden af en ladeproces afhænger af forskellige faktorer: batterikapacitet og -niveau, køretøjets maksimale ladetempo og ladestationens tempo og kapacitet.
Elektriske køretøjer kan oplades med følgende:
- Vekselstrøm (AC) med et maksimum på 22 kW. Dette er egnet til plug-in-hybridbiler og elbiler.
- Jævnstrøm (DC), også kendt som hurtig ladning, som starter ved 50 kW. Den er kun egnet til elbiler.
- High Power Charging (HPC) er den næste superhurtige generation af DC-ladeteknologi og starter ved 150 kW.

Hvad betyder det for BMW-køretøjer?
Mens den fuldt elektriske BMW i4 ubesværet når sin fulde kapacitet i løbet af cirka 8,25 timer fx via en offentlig AC-oplader, lader den til en rækkevidde på op til 164 km på bare 10 minutter ved en HPC-oplader som dem, man finder hos vores strategiske partner IONITY.

Stiktyper og kabler

Der findes en række forskellige stiktyper derude. På AC-stationer er type 2-stik de mest almindelige, men nogle har også type 1-stik. DC-stik har enten ccs eller CHAdeMO-stik. Europæiske bilfabrikanter bruger ccs-standarden. 
Til AC-opladning skal du medbringe dit eget Mode 3-kabel, idet de fleste stationer ikke har dem monteret stationært. For DC-opladere er dette ikke nødvendigt, da der er monteret et fast kabel på dem. 

Hvad betyder dette for BMW-køretøjer?
Du kan være ganske rolig. Din BMW har allerede et egnet basissæt til offentlig ladning og ladning hjemme, herunder kabler, som egner sig til din bil og region. og ... din BMW ved, hvilken type ladepunkter og stik (type 2 og/eller CCS), der er de rigtige til dens køretøjstype, og den anvender de rigtige filtre som standard i BMW Maps og My BMW App. 

Ladepunkter

Den offentlige ladestruktur i Europa vokser støt. Der er hundredvis af ladesøjle-operatører over hele Europa. Ud over lademuligheder i byen er alle hovedveje er nu udstyret med ladepunkter med hurtig ladning – typisk High Power Charging (HPC) – inden for en rimelig afstand.
At få adgang til dette omfattende antal lademuligheder som enkeltperson kræver et relativt stort arbejde med at oprette konti hos alle de forskellige ladesøjle-operatører og holde styr på adgangsmetoder, priser, konti og regninger.

Hvad betyder det for BMW Charging?
BMW Charging benytter sig af størstedelen af ladesøjle-operatører over hele Europa og tilføjer løbende nye aktører og tilbud. Derfor kan du nøjes med én kontrakt for på bekvem vis at få fuld adgang til både AC-, DC- og HPC-netværk. På vores kort kan du se alle ladepunkterne i vores netværk og i nærheden af de steder, du hyppigt besøger.

Opladning af en elbil

Når du ankommer til ladestationen, skal du autentificere dig med et passende ladekort, via app eller andre digitale/tekniske løsninger. Afhængigt af ladesøjle-operatøren skal du enten starte med at oplåse ladepunktet først eller tilslutte din bil.
Når ladekablet er tilsluttet, låses det sikkert i begge ender, inden ladningen starter. Det forbliver låst, indtil ladeprocessen afsluttes. Ladeprocessen stopper enten ved genindlæsning af autentifikationen eller simpelthen ved at låse bilen op. Frakobl kablet. Det var det!

Hvad betyder det for BMW-køretøjer/BMW Charging?
Dit BMW Charging-kort eller My BMW App er din nøgle til et omfattende netværk af ladepunkter over hele Europa. Du vil hurtigt opdage de små indbyrdes forskelle i processen hos de enkelte ladesøjle-operatør. Stop ladeprocessen via fjernbetjening i My BMW App, eller lås blot bilen op.

Priser og takster

Der er forskellige prismodeller og komponenter afhængigt af udbuddet hos den enkelte ladesøjle-operatør (CPO) og/eller den enkelte udbyder af e-mobilitet (EMP). Priserne kan være pr. minut eller pr. kWh og variere alt efter tidspunktet. Der kan nogle gange være stor indbyrdes prisvariation mellem de enkelte ladesøjle-operatører, og der kan tillægges yderligere gebyrer (fx blokeringsgebyr).
Hvis du bruger en udbyder af e-mobilitet, som fordeler adgang til ladepunkter over flere ladesøjle-operatører, kan du måske få adgang til et omfattende netværk og drage fordel af praktiske aspekter og muligheder for standardiserede priser. Du kan drage fordel af offentlig ladning til en fleksibel pris (pris og prismodel fastlægges af den enkelte ladesøjle-operatør) eller en fast pris (der gælder standardiserede priser og priskomponenter hos alle ladesøjle-operatører i tilbuddet).

Hvad betyder det for BMW Charging?
Med BMW Charging og Active-takst kan du lade bekvemt hos en lang række ladesøjle-operatører i hele Europa – til en attraktiv, fast AC/DC-pris. Prisen er optimeret i hvert marked på grundlag af de lokale markedspriser for energi.

image

Bæredygtig e-mobilitet gennem CO2-kompenseret energi

Elektriske køretøjer er kun så miljøvenlige som den energi, de oplades med. Det er grunden til, at vi er dedikerede til at gøre ladesessioner så bæredygtige som muligt.

Få mere at vide

BMW Charging. Alt du behøver at vide om ladning.

Hvad enten du behøver opladning undervejs, hjemme eller på arbejdet og som tillæg til det stadigt voksende netværk af ladestationer, kan BMW Charging tilbyde en individuel ladeløsning hjemme eller på arbejdspladsen. Du finder alt om vores ladebokse, ladekablerog tilknyttede serviceydelser, digetale ladetjenester og ladeteknologi i vores biler på BMWs hjemmeside under overskriften ladning.

Gå til side

* Startende med BMW i5 bliver mange fuldelektriske BMW-modeller udstyret med Plug & Charge-funktionen.