BMW Charging. Helposti. Milloin tahansa. Missä tahansa.

Nauti saumattomasta sähköautolla ajamisesta neljän pääedun ansiosta. Tarkista ne alta!

Aloitetaan

Lataa missä tahansa ja milloin tahansa ympäri Euroopan

Rajatonta latausta 200.121 -latauspisteissä* ympäri Eurooppaa. Kaikille käyttötapauksille ja kaikille ajoneuvoille – oikea lataustilan ja nopeuden tyyppi on valmiina odottamassa sinua. Sadat latauspylväiden omistajat (CPO:t) ovat osa huomattavaa ja jatkuvasti kasvavaa BMW-latausverkostoa. Niin on myös BMW:n strateginen kumppani IONITY kattavine High Performance Charging -verkostoineen. BMW Chargingin avulla lataat vihreällä sähköllä – täysin kestävää kaikkialla ja milloin tahansa.

Täysi mukavuus ja läpinäkyvyys

BMW Charging on henkilökohtainen täysi mukavuus- ja läpinäkyvyysratkaisusi. Kun olet rekisteröitynyt kerran, voit käyttää BMW Charging -verkkoa BMW Charging Card -kortilla, My BMW -sovelluksen kautta tai kytkemällä täyssähköisen BMW:si** pistokkeen. Aktiivisella tariffilla hyödyt yhdestä läpinäkyvästä ja kiinteästä AC/DC (sis. HPC) -hinnasta – tiedät aina yhden voimassa olevan hinnan kaikkialla paikallisella markkinalla, ja tarkistat nopeasti paikallisesti optimoidun hinnan muissa Euroopan maissa. BMW Charging -tietosi löytyvät BMW Charging -hallintapaneelistasi verkkosivustolta tai My BMW -sovelluksesta. Kerran kuukaudessa lähetämme sinulle koostelaskun, joka erittelee julkisen lataushistoriasi.

Tariffit, paketit ja uusien autojen latauksen erikoisominaisuudet

Kaikki BMW:n omistajat ovat oikeutettuja hyötymään yleisistä BMW Charging:in eduista. Aktiiviset ja Flex-tariffit ovat valittavanasi riippuen haluamastasi käyttötavasta.
Oletko onnekas upouuden sähkö-BMW:n (tuleva) omistaja? Onnittelut! Kaikissa uusissa BMW-sähköautoissa on 12 kuukauden lahjakortti aktiiviselle tariffille ilman perusmaksua. Joten sinun ei tarvitse miettiä muita vaihtoehtoja – tarkastele julkisia lataustapojasi hyötyen edullisista kiinteistä hinnoista. Jokainen uusi täyssähköisen BMW:n omistaja saa lisäksi 12 kuukaudeksi perusmaksuttoman iONITY Plus-paketin.***

Yhdistetty lataaminen: Kaikki My BMW -sovelluksessa

My BMW -sovellus on kumppanisi laajaan valikoimaan autosi asiaan liittyviä ominaisuuksia ja toimintoja. Kuvaa latausta varten optimoitu reitti suunnitellessasi pitempiä matkoja. Sovellus auttaa sinua valitsemaan oikeat paikat julkista latausta varten tarjoamalla laajat suodatusvaihtoehdot ja näyttämällä sinulle latauspisteiden saatavuuden ja hinnoittelutiedot. Digitaalinen todennus latauspisteessä? My BMW -sovelluksesi huolehtii tarpeistasi. Tarkista latauksesi tila milloin tahansa tavallisten rutiiniesi ohessa. Matkan päättyessä/kotiinpaluun jälkeen – BMW Charging -hallintapaneeli näyttää julkisten latausten tiedot – kaiken sen ja enemmän My BMW -sovelluksen avulla.

UKK

  • Lataus ulkomailla on mahdollista ilman tarvetta useille korteille tai sopimuksille muilta palveluntarjoajilta.
  • Yksi Euroopan suurimmista verkostoista.
  • Houkutteleva ja täysin läpinäkyvä lataushinnoittelu (Active tariffi) kuukausilaskutuksella.
  • Jatkuvaa innovatiivisten toimintojen kehitystä.
  • BMW Charging kerää latauspisteiden tiedot eri lähteistä ja parantaa jatkuvasti datan laatua.

Tuotteemme avulla voit käyttää yhtä Euroopan suurimmista verkostoista. Verkostomme on käytettävissä yli rajojen, joten voit ladata millä tahansa verkostomme asemalle.

Sovellusta on erittäin helppo käyttää. Pähkinänkuoressa: kirjautumisen jälkeen voit valita sadoista latauspisteistä, suodattaa niitä, saada ajo-ohjeet latauspisteiden osoitteisiin sekä aloittaa ja lopettaa latauskertoja.
On myös mahdollista katsoa tilisi ja sopimuksesi tietoja, luoda suosikkeja ja tehdä paljon muuta!

 

Lataa sovellus Apple Storesta: https://apps.apple.com/fi/app/my-bmw/id1519034860?l=fi
Lataa sovellus Google Storesta: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

Se on fyysinen tunnistautumisvälineesi, jolla voit ladata autosi latausasemillamme. Kun olet valitulla asemalla, pidä korttia kortinlukijassa, ja sen avulla voit aloittaa/lopettaa latauskertoja.
Kun etsit asemaa, joka tukee latauskortin tunnistautumistoimintoa, voit määrittää sovelluksessa tai verkkosivullamme suodattimen sellaisia latausasemia varten.

Katso kaikki UKK:t

image

Kestävää sähköautoilua vihreällä sähköllä

Sähköautot ovat juuri niin ympäristöystävällisiä kuin niiden lataukseen käytettävä energia. Tästä syystä haluamme tehdä lataustoiminnoista mahdollisimman ympäristöystävällisiä.
Lue lisää

BMW Charging: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lataamisesta.

Tarvitset sitten latausta tien päällä, kotona tai töissä – jatkuvasti kasvavan latausasemaverkoston lisäksi BMW Charging voi tarjota yksilöllisesti räätälöityjä latausratkaisuja sinun kotiisi tai työpaikalle. Löydät kaiken Wallboxeistamme, latauskaapeleista ja niihin liittyvistä palveluista sekä digitaalisista latauspalveluista ja lataustekniikasta ajoneuvoissamme BMW:n nettisivuilla otsikon lataus alla.

Sivustolle

* Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.
** BMW i5:stä alkaen monissa täyssähköisissä BMW-malleissa on Plug & Charge -ominaisuus. Sinun tarvitsee vain kytkeä ajoneuvosi asianmukaiseen latausasemaan – ja olet valmis. Lataaminen alkaa automaattisesti. Voit myös jälkiasentaa BMW i7 -malliin Plug & Charge -toiminnon. Ota yhteyttä paikalliseen myyntikonsulttiin.
*** Kaikki kuvatut edut riippuvat markkinakohtaisista tarjouksista ja ajoneuvomallien tyypistä. Saat lisätietoja uusiin ajoneuvoihin sovellettavista eduista osoitteessa https://bmw-public-charging.com/web/fi/bmw-fi/tariffs.