BMW Charging. Helposti. Milloin tahansa. Missä tahansa.

Nauti saumattomasta sähköautolla ajamisesta neljän pääedun ansiosta. Tarkista ne alta!

Aloitetaan

Lataa missä tahansa ja milloin tahansa ympäri Euroopan

Rajatonta latausta 200.121 -latauspisteissä* ympäri Eurooppaa. Kaikille käyttötapauksille ja kaikille ajoneuvoille – oikea lataustilan ja nopeuden tyyppi on valmiina odottamassa sinua. Sadat latauspylväiden omistajat (CPO:t) ovat osa huomattavaa ja jatkuvasti kasvavaa BMW-latausverkostoa. Niin on myös BMW:n strateginen kumppani IONITY kattavine High Performance Charging -verkostoineen. BMW Chargingin avulla lataat vihreällä sähköllä – täysin kestävää kaikkialla ja milloin tahansa.

Täysi mukavuus ja läpinäkyvyys

BMW Charging on henkilökohtainen täysi mukavuus- ja läpinäkyvyysratkaisusi. Rekisteröidyt kerran saadaksesi pääsyn koko BMW-latausverkostoon BMW Charging Card tai My BMW -sovelluksen avulla. Aktiivisella tariffilla hyödyt yhdestä läpinäkyvästä ja kiinteästä AC/DC (sis. HPC) -hinnasta – tiedät aina yhden voimassa olevan hinnan kaikkialla paikallisella markkinalla, ja tarkistat nopeasti paikallisesti optimoidun hinnan muissa Euroopan maissa. BMW Charging -tietosi löytyvät BMW Charging -hallintapaneelistasi verkkosivustolta tai My BMW -sovelluksesta. Kerran kuukaudessa lähetämme sinulle koostelaskun, joka erittelee julkisen lataushistoriasi.

Tariffit, paketit ja uusien autojen latauksen erikoisominaisuudet

Kaikki BMW:n omistajat ovat oikeutettuja hyötymään yleisistä BMW Charging:in eduista. Aktiiviset ja Flex-tariffit ovat valittavanasi riippuen haluamastasi käyttötavasta.
Oletko onnekas upouuden sähkö-BMW:n (tuleva) omistaja? Onnittelut! Kaikissa uusissa BMW-sähköautoissa on 12 kuukauden lahjakortti aktiiviselle tariffille ilman perusmaksua. Joten sinun ei tarvitse miettiä muita vaihtoehtoja – tarkastele julkisia lataustapojasi hyötyen edullisista kiinteistä hinnoista. Kaikki kuudet BMW iX3, BMW iX, BMW i4, BMW iX1 tai BMW i7-autot saavat lisäksi IONITY Plus -paketin 12 kuukauden lahjakortilla ilman perusmaksua. Erityinen lisäetu vain BMW i7-asiakkaille: Maksuton lataus iONITY-latausverkossa etuaikana.**

Yhdistetty lataaminen: Kaikki My BMW -sovelluksessa

My BMW -sovellus on kumppanisi laajaan valikoimaan autosi asiaan liittyviä ominaisuuksia ja toimintoja. Kuvaa latausta varten optimoitu reitti suunnitellessasi pitempiä matkoja. Sovellus auttaa sinua valitsemaan oikeat paikat julkista latausta varten tarjoamalla laajat suodatusvaihtoehdot ja näyttämällä sinulle latauspisteiden saatavuuden ja hinnoittelutiedot. Digitaalinen todennus latauspisteessä? My BMW -sovelluksesi huolehtii tarpeistasi. Tarkista latauksesi tila milloin tahansa tavallisten rutiiniesi ohessa. Matkan päättyessä/kotiinpaluun jälkeen – BMW Charging -hallintapaneeli näyttää julkisten latausten tiedot – kaiken sen ja enemmän My BMW -sovelluksen avulla.

UKK

Voit lunastaa lahjakorttisi verkkoportaalissamme:

Kirjaudu sisään asiakastilillesi.
- Napsauta “sopimus”
- Napsauta “lunasta lahjakortti"
- Syötä koodinumero lahjakortille varattuun tilaan
- Napsauta "tarkista lahjakortti"

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka löydät verkkosivustolta kohdasta “ota yhteyttä tukeen".

Jos et voi aloittaa latausta, huomioi seuraavat suositukset:

Tarkista sovelluksesta etukäteen, onko latauspiste käytettävissä vai pois käytöstä.

Kun kyseessä on varmennus sovelluksen kautta, tarkista ensin, tukeeko latausasema varmennusta sovelluksen tai QR-koodin avulla. Selvität asian napsauttamalla latausasemaa sovelluksessasi. Jos vastaus on kyllä, on suositeltavaa käyttää sovelluksen “Aloita”-painiketta latausasemaan sijoitetun QR-koodin skannaamisen sijaan.

Jos kohtaat teknisiä tai fyysisiä ongelmia, ota yhteyttä ensin latauspylväiden omistajaan. Löydät omistajan palvelulinjan latausasemalta.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä asiakastukeen, jonka löydät verkkosivustolta kohdasta “Tuki”.

Voit katsoa ja ladata laskusi verkkoportaalissamme.
Kirjaudu sisään asiakastilillesi.
- Napsauta "lasku"
- Napsuta " ⤓ " ladataksesi PDF-laskun
- Napsauta PDF-tiedostoa ja avaa se

Voit muuttaa maksutapaasi verkkoportaalissamme.
Muuttaaksesi luottokortti- tai PayPal-tietoja:
- Kirjaudu sisään asiakastilillesi
- Napsuta "tili"
- Selaa alaspäin kohtaan "maksun tiedot"
- Napsauta muokkaustoimintoa oikealla (kynäkuvake).

Katso kaikki UKK:t

image

Kestävää sähköautoilua vihreällä sähköllä

Sähköautot ovat juuri niin ympäristöystävällisiä kuin niiden lataukseen käytettävä energia. Tästä syystä haluamme tehdä jokaisesta latausistunnosta mahdollisimman ympäristöystävällisen.
Lue lisää

BMW Charging: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lataamisesta.

Tarvitset sitten latausta tien päällä, kotona tai töissä – jatkuvasti kasvavan latausasemaverkoston lisäksi BMW Charging voi tarjota yksilöllisesti räätälöityjä latausratkaisuja sinun kotiisi tai työpaikalle. Löydät kaiken Wallboxeistamme, latauskaapeleista ja niihin liittyvistä palveluista sekä digitaalisista latauspalveluista ja lataustekniikasta ajoneuvoissamme BMW:n nettisivuilla otsikon lataus alla.

Sivustolle

* Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.
** Kaikki kuvatut edut riippuvat markkinakohtaisista tarjouksista ja ajoneuvomallien tyypistä. Saat lisätietoja uusiin ajoneuvoihin sovellettavista eduista osoitteessa https://bmw-public-charging.com/web/fi/bmw-fi/tariffs.