Grønn strøm til hver ladeøkt

Elbiler kan bare være helt miljøvennlige hvis de kan bruke fornybar energi. Derfor satser vi på å gjøre hver eneste lading så bærekraftig som mulig.

Kom i gang

image

Hvorfor grønn strøm?

For å gjøre elektrisk mobilitet helt bærekraftig er det viktig å ta hensyn til alle leddene i verdikjeden. Lading er en av de viktigste faktorene i denne forbindelsen.
image

Fremme av fornybare energityper

BMW Charging fremmer derfor bruken av fornybare energikilder og sikrer at det for hver ladeøkt benyttes grønn strøm tilsvarende mengden av forbrukt energi levert til strømnettet. Denne utjevningen av den forbrukte energimengden skjer via opprinnelsesbevis.
image

Et sentralisert system

I Europa er opprinnelsesbevis den etablerte formen for grønne el-sertifikater (såkalte Energy Attribute Certificates – EACs), som bekrefter hvordan og hvor strøm fra fornybare kilder blir produsert. De blir derfor også betegnet som strømmens “dåpsattest”. Strømprodusenter som produserer strøm fra fornybare energityper, kan få utstedt disse opprinnelsesbevisene fra uavhengige registreringskontorer for den strømmen de produserer og leverer til nettet.
image

Fornybar energi

Våre partnere Digital Charging Solutions og ClimatePartner påser at alle ladinger fra BMW Charging får og “avbryter” (dvs. merker som brukt) et tilsvarende antall opprinnelsesbevis. Opprinnelsesbevisene som brukes her, garanterer at strømmen fra europeiske energiverk som produserer fornybar energi, er sent inn i nettverket. På denne måten støtter BMW Charging en miljøvennlig måte å lage strøm på.

Bli med i dag og lad din BMW hvor som helst, når som helst.

Kom i gang

BMW Charging: Alt du trenger å vite om lading.

Enten du må lade underveis, hjemme eller på jobben – i tillegg til det stadig voksende nettverket av ladestasjoner, kan BMW Charging tilby en individuell tilpasset ladeløsning for hjemmet eller arbeidsplassen. Du finner alt om våre veggbokser, ladekabler og tilknyttede serviceytelser, digitale ladetjenester og ladeteknologi i våre kjøretøy på BMWs nettside under overskriften lading.

Gå til side