BMW Charging. Preprosto. Kadar koli. Kjer koli.

Obstajajo štiri glavne prednosti za nemoteno e-mobilnost. Preverite jih v nadaljevanju!

Začetek

Polnite kjer koli in kadar koli, po vsej Evropi

Brezmejno polnjenje na kateri koli 200.121 polnilni točki*, kjer koli v Evropi. Ne glede na primer uporabe in tip vozila – prava vrsta načina in hitrosti polnjenja čaka na vas. Na stotine operaterjev polnilnih točk (CPO) je del naše obsežne in nenehno rastoče mreže BMW Charging. Del mreže je tudi strateški partner IONITY, ki je partner družbe BMW, s svojo obsežno mrežo točk za visokozmogljivo polnjenje. Z BMW Charging polnite z zeleno energijo – s tem ste povsem trajnostni kjer koli in kadar koli.

Popolni priročnost in preglednost

BMW Charging je vaša osebna vsestranska, priročna in pregledna rešitev. Enkrat se registrirate, da pridobite dostop do celotne mreže BMW Charging, in sicer prek kartice BMW Charging Card ali v aplikaciji My BMW. Pri aktivni tarifi pridobite eno pregledno nespremenljivo ceno AC/DC (vklj. s HPC) – vedno poznate eno relevantno ceno na celotnem lokalnem trgu in po hitrem preverjanju lokalno optimizirano ceno v drugih evropskih državah. Svoje podrobnosti BMW Charging lahko najdete na prikazni plošči BMW Charging prek spletnega mesta ali v aplikaciji My BMW. Enkrat mesečno vam bomo poslali združen račun, ki bo vseboval podrobno zgodovino vaših polnjenj na javnih mestih.

Tarife, paketi in nove posebne ponudbe za polnjenje vozil

Vsak imetnik električnega vozila BMW lahko pridobi koristi, ki jih ponuja BMW Charging. Glede na preference uporabe lahko izbirate med tarifama Active in Flex.
Ste srečni imetnik povsem novega električnega vozila BMW? Čestitke! Z vsakim novim električnim vozilom BMW prejmete kupon za 12-mesečno tarifo Active brez osnovne provizije. Zato nikar ne premišljujte predolgo in izkoristite privlačne pavšalne tarife za polnjenje vozila na javnih polnilnih postajah. Z vsakim novim popolnoma električnim vozilom BMW prejmete dodatno paket IONITY Plus za obdobje 12 mesecev brez osnovne provizije. Posebna prednost, ki jo prejmejo ekskluzivno stranke BMW i7: Brezplačno polnjenje v mreži IONITY v časovnem obdobju veljavnosti ugodnosti.**

Priključeno polnjenje: Vseobsežna aplikacija My BMW

Aplikacija My BMW vas spremlja pri številnih pomembnih funkcijah in funkcionalnostih vozila. Načrtujte pot, ki je optimizirana za polnjenje, pri načrtovanju daljših potovanj. Aplikacija vam pomaga izbrati primerne polnilne točke za polnjenje na javnem mestu, pri čemer ponuja obsežne možnosti filtriranja, ter vam zagotavlja podatke o razpoložljivosti polnilnih točk in cenah. Digitalno preverjanje pristnosti na polnilni točki? Vaša aplikacija My BMW poskrbi tudi za to. Preverite stanje napolnjenosti kadar koli med izvajanjem svoje rutine. Konec potovanja/vrnitev domov – prikazna plošča BMW Charging prikazuje podrobnosti o polnjenju na javnem mestu – vse to in še marsikaj vidite prek aplikacije My BMW.

Pogosta vprašanja

Za dodajanje kupona sta na voljo dve možnosti: neposredno med registracijo ali pozneje v območju za stranke.
Med registracijo:
Kodo kupona lahko dodate v zadnjem koraku registracije, v polje »Kuponi«.
V območju za stranke:

Prijavite se v račun za stranke.
- Pomaknite se v razdelek »Pogodbe«.
- Izberite »Dodaj kupon«.
- Vnesite številko kode v prosto polje »Kupon«.
- Izberite ,možnost »Preveri kupon«.

Če potrebujete dodatno pomoč, se obrnite na službo za pomoč strankam; podatke za stik najdete na našem spletnem mestu, v razdelku »Podpora«, pri možnosti »Stik s podporo«.

Če ne morete začeti polnilne seje, upoštevajte naslednja priporočila:

V aplikaciji najprej preverite, ali je polnilna točka na voljo ali morda ne deluje.

Za preverjanje pristnosti prek aplikacije najprej preverite, ali polnilna postaja podpira preverjanje pristnosti prek aplikacije ali kode QR. To preverite tako, da kliknete polnilno postajo v aplikaciji. Če polnilna postaja podpira preverjanje pristnosti, v aplikaciji kliknite gumb »Start« namesto da bi skenirali kodo QR na polnilni postaji.

V primeru tehničnih ali fizičnih težav se najprej obrnite na operaterja polnilne postaje. Podatki za stik z operaterjem so na polnilni postaji.

Če težave še vedno ne morete odpraviti, telefonirajte službi za pomoč strankam na telefonsko številko, objavljeno na spletnem mestu pod možnostjo »Stik s podporo«.

Račun si lahko ogledate in ga prenesete z našega spletnega portala:
Prijavite se v svoj uporabniški račun.
- Kliknite »Račun«
- Kliknite » ⤓ «, da prenesete datoteko PDF računa
- Kliknite datoteko PDF in jo odprite

Način plačila lahko spremenite na našem spletnem portalu.
Podatek o svoji kreditni kartici ali načinu plačila spremenite tako:
- Prijavite se v uporabniški račun
- Kliknite »Račun«
- Pomaknite se do možnosti »Podrobnosti plačila«
- Kliknite funkcijo za urejanje na desni (ikona svinčnika).

Ogled vseh pogostih vprašanj

image

Trajnostna e-mobilnost na podlagi okolju prijazne energije

Električna vozila so okolju prijazna le toliko kot energija, s katero se polnijo. Zaradi tega si z BMW polnjenjem prizadevamo za kar največjo trajnostnost vsake polnilne seje.
Več o tem

BMW Charging: Celotna ponudba za storitve polnjenja.

Polnjenje na poti, doma ali v službi – BMW Charging vam poleg nenehno rastoče mreže infrastrukture za polnjenje po vsej regiji, ponuja tudi vam prilagojene individualne rešitve za polnjenje doma ali v službi. Vse informacije o naših polnilnih postajah Wallbox, polnilnih kablih in povezanih servisnih storitvah, digitalnih storitvah polnjenja in tehnologijah polnjenja v naših vozilih so vam na voljo na spletni strani BMW v rubriki o polnjenju.

Na stran

* Združljivost priključkov je odvisna od modela avtomobila.
** Vse opisane ugodnosti so odvisne od ponudb na posameznem trgu in modela vozila. Podrobnosti o veljavnih ugodnostih za nova vozila najdete na spletni strani https://bmw-public-charging.com/web/sl/bmw-si/tariffs.