BMW Charging. Preprosto. Kadar koli. Kjer koli.

Obstajajo štiri glavne prednosti za nemoteno e-mobilnost. Preverite jih v nadaljevanju!

Začetek

Polnite kjer koli in kadar koli, po vsej Evropi

Brezmejno polnjenje na kateri koli 200.121 polnilni točki*, kjer koli v Evropi. Ne glede na primer uporabe in tip vozila – prava vrsta načina in hitrosti polnjenja čaka na vas. Na stotine operaterjev polnilnih točk (CPO) je del naše obsežne in nenehno rastoče mreže BMW Charging. Del mreže je tudi strateški partner IONITY, ki je partner družbe BMW, s svojo obsežno mrežo točk za visokozmogljivo polnjenje. Z BMW Charging polnite z zeleno energijo – s tem ste povsem trajnostni kjer koli in kadar koli.

Popolni priročnost in preglednost

BMW Charging je vaša osebna vsestranska, priročna in pregledna rešitev. Po enkratni registraciji boste prejeli dostop do omrežja BMW Charging prek kartice BMW Charging Card, prek aplikacije My BMW ali preprosto tako, da priključite svoj popolnoma električni BMW**. Pri aktivni tarifi pridobite eno pregledno nespremenljivo ceno AC/DC (vklj. s HPC) – vedno poznate eno relevantno ceno na celotnem lokalnem trgu in po hitrem preverjanju lokalno optimizirano ceno v drugih evropskih državah. Svoje podrobnosti BMW Charging lahko najdete na prikazni plošči BMW Charging prek spletnega mesta ali v aplikaciji My BMW. Enkrat mesečno vam bomo poslali združen račun, ki bo vseboval podrobno zgodovino vaših polnjenj na javnih mestih.

Tarife, paketi in nove posebne ponudbe za polnjenje vozil

Vsak imetnik električnega vozila BMW lahko pridobi koristi, ki jih ponuja BMW Charging. Glede na preference uporabe lahko izbirate med tarifama Active in Flex.
Ste srečni imetnik povsem novega električnega vozila BMW? Čestitke! Z vsakim novim električnim vozilom BMW prejmete kupon za 12-mesečno tarifo Active brez osnovne provizije. Zato nikar ne premišljujte predolgo in izkoristite privlačne pavšalne tarife za polnjenje vozila na javnih polnilnih postajah. Z vsakim novim popolnoma električnim vozilom BMW prejmete dodatno paket IONITY Plus za obdobje 12 mesecev brez osnovne provizije.***

Priključeno polnjenje: Vseobsežna aplikacija My BMW

Aplikacija My BMW vas spremlja pri številnih pomembnih funkcijah in funkcionalnostih vozila. Načrtujte pot, ki je optimizirana za polnjenje, pri načrtovanju daljših potovanj. Aplikacija vam pomaga izbrati primerne polnilne točke za polnjenje na javnem mestu, pri čemer ponuja obsežne možnosti filtriranja, ter vam zagotavlja podatke o razpoložljivosti polnilnih točk in cenah. Digitalno preverjanje pristnosti na polnilni točki? Vaša aplikacija My BMW poskrbi tudi za to. Preverite stanje napolnjenosti kadar koli med izvajanjem svoje rutine. Konec potovanja/vrnitev domov – prikazna plošča BMW Charging prikazuje podrobnosti o polnjenju na javnem mestu – vse to in še marsikaj vidite prek aplikacije My BMW.

Pogosta vprašanja

  • Mednarodno polnjenje brez potrebe po več karticah ali dodatnih pogodbah z drugimi ponudniki.
  • Eno največjih omrežij v celotni Evropi.
  • Privlačne in popolnoma pregledne cene polnjenja (Active tarifa) in seje polnjenja - na spletu in na mesečnem računu.
  • Nenehni razvoj na podlagi inovativnih funkcij.
  • BMW Charging združuje podatke o polnilnih točkah iz različnih virov, jih standardizira in na podlagi dolgoletnih izkušenj nenehno izboljšuje kakovost podatkov.

Naš izdelek vam omogoča dostop do enega največjih evropskih omrežij. Dostop do našega omrežja ne pozna meja, zato lahko za polnjenje izberete poljubno postajo, ki je na voljo.

Uporaba aplikacije je zelo preprosta. Na kratko: po prijavi lahko izbirate med več sto polnilnimi točkami, jih filtrirate, dobite navodila za pot do naslova polnilnih točk in začnete ter končate polnjenja.
Ogledate si lahko tudi podatke o svojem računu in pogodbi, ustvarite priljubljene in še veliko več!

 

Aplikacijo prenesite iz trgovine Apple Store: https://apps.apple.com/si/app/my-bmw/id1519034860?l=sl
Aplikacijo prenesite iz trgovine Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

To je vaše fizično orodje za preverjanje pristnosti, ki vam omogoča polnjenje avtomobila na naših polnilnih postajah. Ko ste na izbrani postaji, samo prislonite svojo kartico k čitalniku kartic in na ta način sprožite/ustavite seje polnjenja.
Pri iskanju postaje, ki nudi možnost preverjanja pristnosti s polnilno kartico, lahko v aplikaciji ali na našem spletnem mestu nastavite filter za takšne polnilne postaje.

Ogled vseh pogostih vprašanj

image

Trajnostna e-mobilnost na podlagi okolju prijazne energije

Električna vozila so okolju prijazna le toliko kot energija, s katero se polnijo. Zaradi tega si z BMW polnjenjem prizadevamo za kar največjo trajnostnost vsake polnilne seje.
Več o tem

BMW Charging: Celotna ponudba za storitve polnjenja.

Polnjenje na poti, doma ali v službi – BMW Charging vam poleg nenehno rastoče mreže infrastrukture za polnjenje po vsej regiji, ponuja tudi vam prilagojene individualne rešitve za polnjenje doma ali v službi. Vse informacije o naših polnilnih postajah Wallbox, polnilnih kablih in povezanih servisnih storitvah, digitalnih storitvah polnjenja in tehnologijah polnjenja v naših vozilih so vam na voljo na spletni strani BMW v rubriki o polnjenju.

Na stran

* Združljivost priključkov je odvisna od modela avtomobila.
** Začenši z vozilom BMW i5 bodo številni popolnoma električni modeli BMW opremljeni s funkcijo Plug & Charge. Vse kar morate storiti je, da svoje vozilo priključite na pooblaščeno polnilno postajo in končano. Polnjenje se začne samodejno. Tudi svoj BMW i7 lahko naknadno omogočite za Plug & Charge. Obrnite se na lokalnega prodajnega svetovalca.
*** Vse opisane ugodnosti so odvisne od ponudb na posameznem trgu in modela vozila. Podrobnosti o veljavnih ugodnostih za nova vozila najdete na spletni strani https://bmw-public-charging.com/web/sl/bmw-si/tariffs.