BMW Charging. Enkelt. När som helst. Var som helst.

Njut av sömlös e-mobilitet tack vare våra huvudförmåner. Se dem nedan!

Kom igång

Ladda var som helst och när som helst i hela Europa

Gränslös laddning vid 200.121 laddpunkter* i hela Europa. Oavsett vilket behov eller bil du har så kommer du hitta rätt typ av laddning och laddhastighet. Det finns hundratals laddoperatörer i vårt stora och ständigt växande BMW Charging-nätverk. Även IONITY med sitt nätverk av ultrasnabba laddare ingår. Med BMW Charging laddar du med förnybar el – hållbar laddning var som helst och när som helst.

Praktiskt och översiktligt

BMW Charging är din personliga och transparenta allt-i-ett-lösning. Efter registreringen får du genom BMW Charging Card, appen My BMW eller genom inkoppling av din helelektriska BMW** tillgång till BMW Charging-nätverket. Med Active-abonnemanget laddar du till ett attraktivt fast pris. Du kan enkelt se det pris som gäller i Sverige och andra länder i Europa. Du kan enkelt se laddhistorik och annan information om din laddning via webbplatsen eller My BMW appen. Du får ett mail när det finns en ny faktura för de laddningar som du gjort under en månad, vilken också visas på webbsidan för BMW Charging.

Abonnemang, paket och specialerbjudanden för nya bilar

Alla som har en BMW har möjlighet att utnyttja fördelarna med BMW Charging. Du väljer Active- eller Flex-abonnemang efter behov.
Är du lycklig ägare av en ny elektrisk BMW? Grattis! Då kan du registrera dig för ett 12 månaders Active-abonnemang utan grundavgift. Så det finns ingen anledning att tveka – börja ladda till attraktiva fasta priser. Alla nya helelektriska BMW innehåller dessutom IONITY Plus-paket i 12 månader utan grundavgift.***

Connected Charging: Allt i My BMW appen

My BMW appen är din följeslagare och har många praktiska funktioner. Skapa en rutt som är optimerad för laddning vid längre resor. Appen hjälper dig att välja rätt platser för publik laddning, den har omfattande filtreringsmöjligheter och förser dig med information om laddpunkternas tillgänglighet och priser. Digital identifiering vid laddpunkten? Inga problem med My BMW appen. Kontrollera din laddningsstatus när som helst och vid resans slut kan du enkelt se information om din laddning – allt det och mycket mer med My BMW appen.

Vanliga frågor

  • Ladda utomlands utan att behöva flera kort eller ytterligare kontrakt med andra leverantörer.
  • Ett av de största nätverken i hela Europa.
  • Attraktiva och helt transparenta priser (Active paket) och översikt på laddningstillfällen - Online och i en månatlig faktura.
  • Kontinuerlig utveckling med innovativa funktioner.
  • BMW Charging integrerar data från laddpunkter från olika källor, standardiserar dem och förbättrar kontinuerligt datakvaliteten baserat på många års erfarenhet.

Vår produkt ger dig tillgång till ett av Europas största nätverk. Vårt nätverk sträcker sig över gränserna, så att du kan ladda på alla stationer i vårt nätverk.

Appen är väldigt enkel att använda. Kortfattat: efter inloggningen kan du välja mellan hundratals laddpunkter, filtrera dem, få vägbeskrivning till laddpunkternas adresser samt starta och avsluta laddningar.
Det är också möjligt att titta på ditt konto och kontraktsuppgifter, skapa favoriter och mycket mer!

 

Hämta appen från Apple Store: https://apps.apple.com/se/app/my-bmw/id1519034860?l=sv
Hämta appen från Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

Detta är det fysiska autentiseringsverktyget för att kunna ladda din bil på våra laddstationer. När du är på en vald station, håll bara kortet mot kortläsaren och med det kan du starta/avbryta laddningen.
När du letar efter en station med laddkortsautentisering, kan du filtrera sådana laddstationer i appen eller på vår webbplats.

Se alla vanliga frågor

image

Hållbar e-mobilitet med grön el

Elfordon kan inte vara miljövänligare än elen de laddas med. Det är därför vi har åtagit oss att varje laddning så hållbar som möjligt.
Läs mer

BMW Charging: Allt du behöver veta om laddning.

Oavsett om det gäller att ladda när du är på väg, hemma eller på arbetsplatsen – BMW Charging ger dig både tillgång till en ständigt växande laddinfrastruktur och en passande laddlösning för hemmet eller arbetsplatsen. Information om våra laddboxar, laddkablar och tillhörande servicetjänster, digitala laddtjänster och laddteknik i våra bilar hittar du på BMW:s webbplats under rubriken laddning.

Till sidan

* Kompatibilitet för kontakttyper beror på bilmodell.
** Helelektriska BMW-modeller från BMW i5 är utrustade med funktionen Plug & Charge. Du kopplar bara in ditt fordon till en kompatibel laddstolpe – så är det klart. Laddningen startar automatiskt. Även din BMW i7 kan utrustas för Plug & Charge. Kontakta din lokala försäljningsrådgivare för att göra detta.
*** Alla angivna förmåner är föremål för marknadsspecifika erbjudanden och fordonsmodellen. För all information om förmånerna som gäller för nya fordon se https://bmw-public-charging.com/web/sv/bmw-se/tariffs.