BMW Charging. Enkelt. När som helst. Var som helst.

Njut av sömlös e-mobilitet tack vare våra huvudförmåner. Se dem nedan!

Kom igång

Ladda var som helst och när som helst i hela Europa

Gränslös laddning vid 200.121 laddpunkter* i hela Europa. Oavsett vilket behov eller bil du har så kommer du hitta rätt typ av laddning och laddhastighet. Det finns hundratals laddoperatörer i vårt stora och ständigt växande BMW Charging-nätverk. Även IONITY med sitt nätverk av ultrasnabba laddare ingår. Med BMW Charging laddar du med förnybar el – hållbar laddning var som helst och när som helst.

Praktiskt och översiktligt

BMW Charging är din personliga och transparenta allt-i-ett-lösning. Du registrerar dig en gång för att få tillgång till hela BMW Charging-nätverket via BMW Charging Card eller My BMW appen. Med Active-abonnemanget laddar du till ett attraktivt fast pris. Du kan enkelt se det pris som gäller i Sverige och andra länder i Europa. Du kan enkelt se laddhistorik och annan information om din laddning via webbplatsen eller My BMW appen. Du får ett mail när det finns en ny faktura för de laddningar som du gjort under en månad, vilken också visas på webbsidan för BMW Charging.

Abonnemang, paket och specialerbjudanden för nya bilar

Alla som har en BMW har möjlighet att utnyttja fördelarna med BMW Charging. Du väljer Active- eller Flex-abonnemang efter behov.
Är du lycklig ägare av en ny elektrisk BMW? Grattis! Då kan du registrera dig för ett 12 månaders Active-abonnemang utan grundavgift. Så det finns ingen anledning att tveka – börja ladda till attraktiva fasta priser. För varje ny BMW iX3, BMW iX, BMW i4, BMW iX1 och BMW i7 får du dessutom IONITY Plus-paket med 12 månader utan grundavgift. En speciell highlight exklusivt för BMW i7-kunder: Kostnadsfri laddning i IONITY-nätverk under förmånstiden.**

Connected Charging: Allt i My BMW appen

My BMW appen är din följeslagare och har många praktiska funktioner. Skapa en rutt som är optimerad för laddning vid längre resor. Appen hjälper dig att välja rätt platser för publik laddning, den har omfattande filtreringsmöjligheter och förser dig med information om laddpunkternas tillgänglighet och priser. Digital identifiering vid laddpunkten? Inga problem med My BMW appen. Kontrollera din laddningsstatus när som helst och vid resans slut kan du enkelt se information om din laddning – allt det och mycket mer med My BMW appen.

Vanliga frågor

Det finns två möjligheter att lösa in din kupong: direkt under registreringen eller senare i kundområdet.
Under registreringen:
Du kan ange din kupongkod i registreringens sista steg i fältet ”kuponger”.
I kundområdet:

Logga in på ditt kundkonto.
Gå till ”Kontrakt”.
- Gå till ”Lägg till en kupong”
- Ange kodnumret i kupongfältet.
- Gå till ”Kontrollera kupong”

Om du behöver ytterligare hjälp, ber vi dig kontakta kundtjänst. Kontaktuppgifterna hittar du på vår webbplats i avsnittet support under ”Kontakta support”.

Om du inte kan starta en laddning, beakta följande rekommendationer:

Kontrollera på förhand i appen om laddpunkten är i drift eller ur funktion.

För autentisering via appen kontrollera först om laddstationen har stöd för autentisering via appen eller QR-kod. Du kan ta reda på detta genom att klicka på laddstationen i din app. Om så är fallet, rekommenderar vi att använda knappen ”start” i appen istället för att skanna QR-koden på laddstationen.

Vid tekniska eller fysiska problem, kontakta laddoperatören först. Du kan hitta operatörens servicetjänstnummer på laddstationen.

Om problemet kvarstår, kontakta vår kundtjänst som du kan hitta på supportsidan ”kontakta support” på webbplatsen.

Du kan se och hämta din faktura i vår webbportal:
Logga in på ditt kundkonto.
- Klicka på ”faktura”
- Klicka på ”⤓” för att hämta PDF-fakturan
- Klicka på PDF-filen och öppna den

Du kan ändra betalmetod i webbportalen.
För att ändra dina PayPal eller kreditkortsuppgifter:
- Logga in på ditt kundkonto
- Klicka på ”konto”
- Rulla ner till ”Betalningsuppgifter”
- Klicka på redigeringsfunktionen till höger (pennikonen).

Se alla vanliga frågor

image

Hållbar e-mobilitet med grön el

Elfordon kan inte vara miljövänligare än elen de laddas med. Det är därför vi har åtagit oss att varje laddning så hållbar som möjligt.
Läs mer

BMW Charging: Allt du behöver veta om laddning.

Oavsett om det gäller att ladda när du är på väg, hemma eller på arbetsplatsen – BMW Charging ger dig både tillgång till en ständigt växande laddinfrastruktur och en passande laddlösning för hemmet eller arbetsplatsen. Information om våra laddboxar, laddkablar och tillhörande servicetjänster, digitala laddtjänster och laddteknik i våra bilar hittar du på BMW:s webbplats under rubriken laddning.

Till sidan

* Kompatibilitet för kontakttyper beror på bilmodell.
** Alla angivna förmåner är föremål för marknadsspecifika erbjudanden och fordonsmodellen. För all information om förmånerna som gäller för nya fordon se https://bmw-public-charging.com/web/sv/bmw-se/tariffs.