Ekosähkö kaikilla latauskerroilla

Sähköautot ovat ympäristöystävällisiä vain silloin, kun ne tukevat uusiutuvan energian käyttöä. Sen vuoksi pyrimme nyt tekemään jokaisesta latauskerrasta mahdollisimman kestävän.

Aloitetaan

image

Miksi ekosähköä?

Jotta sähköautoilusta tulee todella kestävää, on tärkeää kiinnittää huomiota auton käytön kaikkiin osa-alueisiin. Lataamien on tässä yksi tärkeimmistä tekijöistä.
image

Uudistuvien energialähteiden edistäminen

BMW Charging edistää uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja varmistaa, että jokaista latauskertaa kohti syötetään vastaava määrä ekosähköä sähköverkkoon. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.
image

Keskitetty järjestelmä

Alkuperätakuut ovat Euroopassa vakiintunut vihreän sähkön sertifikaattimuoto (nk. Energy Attribute Certificates – EAC), jotka todistavat, miten ja missä uusiutuva energia tuotettaan. Niitä kutsutaan sen vuoksi sähkön “syntymätodistuksiksi”. Uusiutuvista energialähteistä tuotetun sähkön tuottajat voivat saada nämä alkuperätakuut riippumattomilta rekisteröintiviranomaisilta tuottamansa ja verkkoon syöttämänsä sähkön määrän osalta.
image

Uusiutuva energia

Kumppanimme Digital Charging Solutions ja ClimatePartner varmistavat että kaikki lataustoiminnot BMW Charging saavat ja "peruuttavat" (eli merkitsevät käytetyksi) vastaavan määrän alkuperätakuita. Tässä käytetty alkuperätakuu takaa, että Euroopan uusiutuvan energian voimalaitosten sähkö on syötetty verkkoon. Näin BMW Charging tukee kaikin tavoin ympäristöystävällisiä sähköntuotantotapoja.

Liity tänään ja lataa BMW:si missä vain, milloin vain.

Aloitetaan

BMW Charging: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lataamisesta.

Tarvitset sitten latausta tien päällä, kotona tai töissä – jatkuvasti kasvavan latausasemaverkoston lisäksi BMW Charging voi tarjota yksilöllisesti räätälöityjä latausratkaisuja sinun kotiisi tai työpaikalle. Löydät kaiken Wallboxeistamme, latauskaapeleista ja niihin liittyvistä palveluista sekä digitaalisista latauspalveluista ja lataustekniikasta ajoneuvoissamme BMW:n nettisivuilla otsikon lataus alla.

Sivustolle