Vihreää sähköä lataustapahtumiin

Sähköajoneuvot voivat olla ympäristöystävällisiä vain jos ne tukevat uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Tästä syystä haluamme tehdä lataustoiminnoista mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Aloitetaan

image

Miksi vihreä sähköä?

Jotta sähköautoilusta tulee todella kestävää, on tärkeää kiinnittää huomiota auton käytön kaikkiin osa-alueisiin. Lataamien on tässä yksi tärkeimmistä tekijöistä.
image

Uudistuvien energialähteiden edistäminen

BMW Charging edistää sen vuoksi uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja varmistaa, että lataustapahtumissa kulutettua energiaa vastaava määrä syötetään sähköverkkoon vihreänä sähkönä. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.
image

Keskitetty järjestelmä

Alkuperätakuut ovat Euroopassa vakiintunut vihreän sähkön sertifikaattimuoto (nk. Energy Attribute Certificates – EAC), jotka todistavat, miten ja missä uusiutuva energia tuotettaan. Niitä kutsutaan sen vuoksi sähkön “syntymätodistuksiksi”. Uusiutuvista energialähteistä tuotetun sähkön tuottajat voivat saada nämä alkuperätakuut riippumattomilta rekisteröintiviranomaisilta tuottamansa ja verkkoon syöttämänsä sähkön määrän osalta.
image

Uusiutuva energia

Hankimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa takuut BMW Charging:n lataustapahtumien alkuperästä ja “poistamme” ne (eli merkitsemme käytetyksi). Nämä tässä yhteydessä käytetyt alkuperätakuut takaavat, että verkkoon syötetty sähkö on peräisin uusiutuvaa polttoaineita käyttävistä laitoksista. Näin BMW Charging tukee ympäristöystävällistä sähköntuotantoa.

Liity tänään ja lataa BMW:si missä vain, milloin vain.

Aloitetaan

BMW Charging: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lataamisesta.

Tarvitset sitten latausta tien päällä, kotona tai töissä – jatkuvasti kasvavan latausasemaverkoston lisäksi BMW Charging voi tarjota yksilöllisesti räätälöityjä latausratkaisuja sinun kotiisi tai työpaikalle. Löydät kaiken Wallboxeistamme, latauskaapeleista ja niihin liittyvistä palveluista sekä digitaalisista latauspalveluista ja lataustekniikasta ajoneuvoissamme BMW:n nettisivuilla otsikon lataus alla.

Sivustolle