BMW Charging. Εύκολα. Ανά πάσα στιγμή. Όπου και αν βρίσκεστε.

Με ένα συμβόλαιο, μια κάρτα, μια εφαρμογή και έναν λογαριασμό.

Ας ξεκινήσουμε

Φορτίστε Παντού και Πάντα σε όλη την Ευρώπη

Με φόρτιση χωρίς σύνορα στα 200.121 σημεία φόρτισης* σε όλη την Ευρώπη. Για κάθε περίπτωση χρήσης και για κάθε όχημα, ο σωστός τύπος λειτουργίας φόρτισης και η ταχύτητα είναι έτοιμα και σας περιμένουν. Εκατοντάδες χειριστές σημείου φόρτισης (CPO) είναι μέρος του πλούσιου και σταθερά επεκτεινομένου Δικτύου BMW Charging. Το ίδιο ισχύει και για τον στρατηγικό συνεργάτη της BMW, IONITY, με το δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος High-Power Charging. Με το BMW Charging φορτίζετε με Εγγύηση Προέλευσης, πλήρως βιώσιμη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Πλήρης άνεση και διαφάνεια

Το BMW Charging είναι η προσωπική σας ολοκληρωμένη λύση για άνεση και διαφάνεια. Αφού εγγραφείτε μία φορά, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο BMW Charging μέσω της κάρτας BMW Charging Card, μέσω της εφαρμογής My BMW ή απλώς συνδέοντας το πλήρως ηλεκτρικό σας όχημα BMW**. Οι λεπτομέρειες του BMW Charging σας μπορούν να βρεθούν στον Πίνακα Ελέγχου BMW Charging μέσω του ιστότοπού μας ή της εφαρμογής My BMW. Μία φορά τον μήνα θα σας στέλνουμε ένα συγκεντρωτικό τιμολόγιο που αναφέρει λεπτομερώς το ιστορικό της δημόσιας φόρτισής σας.

Τιμές Χρέωσης, Πακέτα και Ειδικές προσφορές φόρτισης για νέα οχήματα

Κάθε κάτοχος ηλεκτρικού οχήματος BMW πληροί τις προϋποθέσεις για να επωφεληθεί από τα γενικά πλεονεκτήματα του BMW Charging. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των τιμολογίων Active και Flex.
Είστε ο ευτυχής κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας ηλεκτρικής BMW; Συγχαρητήρια! Με κάθε νέο ηλεκτρικό όχημα BMW, λαμβάνετε ένα κουπόνι για 12 μήνες με τιμολόγιο Active χωρίς βασικό πάγιο. Μην το σκέφτεστε παραπάνω! Επωφεληθείτε από τα ελκυστικά τιμολόγια πάγιας χρέωσης για φόρτιση στο δημόσιο δίκτυο.***

Συνδεδεμένη φόρτιση: Όλα στην Εφαρμογή My BMW

Η Εφαρμογή My BMW διαθέτει πολλές σχετικές λειτουργίες και δυνατότητες οχήματος. Κάντε προβολή μιας διαδρομής που είναι βελτιστοποιημένη για φόρτιση όταν σχεδιάζετε μακρινά ταξίδια. Η εφαρμογή σάς βοηθά να επιλέξετε τα σωστά σημεία για δημόσια φόρτιση, προσφέροντας εκτεταμένες επιλογές φίλτρων και παρέχοντάς σας τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης. Ψηφιακή επαλήθευση ταυτότητας στο σημείο φόρτισης; Η Εφαρμογή My BMW σας έχει καλυμμένους. Ελέγξτε την κατάσταση φόρτισής σας οποιαδήποτε στιγμή ενώ ακολουθείτε τη ρουτίνα σας. Τέλος ταξιδιού/επιστροφή στο σπίτι –ο Πίνακας Ελέγχου BMW Charging σας δείχνει τις λεπτομέρειες δημόσιας φόρτισης –όλα αυτά και πολλά άλλα μέσω της Εφαρμογής My BMW.

Συχνές ερωτήσεις

  • Διεθνής φόρτιση, χωρίς την ανάγκη πολλαπλών καρτών ή πρόσθετων συμβολαίων με άλλους παρόχους.
  • Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  • Ελκυστικές και πλήρως διαφανείς τιμές φόρτισης (Active Tariff) και περίοδοι φόρτισης - online και στο μηνιαίο τιμολόγιο.
  • Συνεχής ανάπτυξη μέσω καινοτόμων λειτουργιών.
  • Το BMW Charging ενσωματώνει δεδομένα σημείων φόρτισης από διαφορετικές πηγές, τα τυποποιεί και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των δεδομένων με βάση την πολυετή εμπειρία.

Με αυτό το προϊόν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Ευρώπης. Το δίκτυό μας είναι διεθνές, ως εκ τούτου μπορείτε να πραγματοποιείτε φόρτιση σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μας.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Με λίγα λόγια: μετά τη σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες σημεία φόρτισης, να τα φιλτράρετε, να λάβετε κατεύθυνση προς τη διεύθυνση των σημείων φόρτισης, καθώς και να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε περιόδους φόρτισης.
Είναι επίσης δυνατό να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού και του συμβολαίου σας, να δημιουργήσετε αγαπημένα και πολλά άλλα!

 

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Apple Store: https://apps.apple.com/gr/app/my-bmw/id1519034860?l=el
Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

Αυτό είναι το εργαλείο φυσικής ταυτοποίησης για να μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας στους σταθμούς φόρτισής μας. Όταν βρίσκεστε σε έναν επιλεγμένο σταθμό, απλώς κρατήστε την κάρτα σας στη συσκευή ανάγνωσης καρτών και με αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε / σταματήσετε τις περιόδους φόρτισης.
Κατά την αναζήτηση ενός σταθμού με δυνατότητες ταυτοποίησης κάρτας φόρτισης, μπορείτε να ορίσετε ένα φίλτρο για τέτοιους σταθμούς φόρτισης στην εφαρμογή ή στον ιστότοπό μας.

Προβολή όλων των Συχνών ερωτήσεων

image

Βιώσιμη ηλεκτρική κινητικότητα μέσω της οικολογικής ενέργειας

Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον όσο και η ενέργεια με την οποία φορτίζονται. Για αυτόν τον λόγο δεσμευόμαστε να κάνουμε κάθε περίοδο φόρτισης όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη.
Μάθετε περισσότερα

BMW Charging: Ολόκληρη η γκάμα υπηρεσιών φόρτισης.

Είτε πρόκειται για φόρτιση στον δρόμο, στο σπίτι ή στη δουλειά, το BMW Charging δεν σας προσφέρει μόνο ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο υποδομών φόρτισης που καλύπτει όλες τις περιοχές, αλλά και τη λύση φόρτισης που είναι κατάλληλη για εσάς που βρίσκεστε στο σπίτι ή στη δουλειά. Θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τα wallboxes, τα καλώδια φόρτισης και τις σχετικές υπηρεσίες, τις ψηφιακές υπηρεσίες φόρτισης και τις τεχνολογίες φόρτισης στα οχήματά μας στον ιστότοπο της BMW στην ενότητα Charging (Φόρτιση).

Μάθετε περισσότερα

* Η συμβατότητα των συνδετήρων εξαρτάται από το μοντέλο αυτοκινήτου.
** Ξεκινώντας με το BMW i5, πολλά πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της BMW θα διαθέτουν τη λειτουργία Plug & Charge. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το όχημά σας σε έναν εξουσιοδοτημένο σταθμό φόρτισης. Η φόρτιση ξεκινά αυτόματα. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα χρήσης του Plug & Charge στο BMW i7 σας. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σύμβουλο πωλήσεων.
*** Όλα τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται εξαρτώνται από τις προσφορές για τη συγκεκριμένη αγορά και τον τύπο μοντέλου οχήματος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα νέων οχημάτων που ισχύουν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://bmw-public-charging.com/web/el/bmw-gr/tariffs.