BMW Charging. Εύκολα. Ανά πάσα στιγμή. Όπου και αν βρίσκεστε.

Με ένα συμβόλαιο, μια κάρτα, μια εφαρμογή και έναν λογαριασμό.

Ας ξεκινήσουμε

Φορτίστε Παντού και Πάντα σε όλη την Ευρώπη

Με φόρτιση χωρίς σύνορα στα 200.121 σημεία φόρτισης* σε όλη την Ευρώπη. Για κάθε περίπτωση χρήσης και για κάθε όχημα, ο σωστός τύπος λειτουργίας φόρτισης και η ταχύτητα είναι έτοιμα και σας περιμένουν. Εκατοντάδες χειριστές σημείου φόρτισης (CPO) είναι μέρος του πλούσιου και σταθερά επεκτεινομένου Δικτύου BMW Charging. Το ίδιο ισχύει και για τον στρατηγικό συνεργάτη της BMW, IONITY, με το δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος High-Power Charging. Με το BMW Charging φορτίζετε με Εγγύηση Προέλευσης, πλήρως βιώσιμη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Πλήρης άνεση και διαφάνεια

Το BMW Charging είναι η προσωπική σας ολοκληρωμένη λύση για άνεση και διαφάνεια. Κάνετε μια φορά εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο το Δίκτυο BMW Charging μέσω της BMW Charging Card σας ή την εφαρμογή My BMW. Οι λεπτομέρειες του BMW Charging σας μπορούν να βρεθούν στον Πίνακα Ελέγχου BMW Charging μέσω του ιστότοπού μας ή της εφαρμογής My BMW. Μία φορά τον μήνα θα σας στέλνουμε ένα συγκεντρωτικό τιμολόγιο που αναφέρει λεπτομερώς το ιστορικό της δημόσιας φόρτισής σας.

Τιμές Χρέωσης, Πακέτα και Ειδικές προσφορές φόρτισης για νέα οχήματα

Κάθε κάτοχος ηλεκτρικού οχήματος BMW πληροί τις προϋποθέσεις για να επωφεληθεί από τα γενικά πλεονεκτήματα του BMW Charging. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των τιμολογίων Active και Flex.
Είστε ο ευτυχής κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας ηλεκτρικής BMW; Συγχαρητήρια! Με κάθε νέο ηλεκτρικό όχημα BMW, λαμβάνετε ένα κουπόνι για 12 μήνες με τιμολόγιο Active χωρίς βασικό πάγιο. Μην το σκέφτεστε παραπάνω! Επωφεληθείτε από τα ελκυστικά τιμολόγια πάγιας χρέωσης για φόρτιση στο δημόσιο δίκτυο.**

Συνδεδεμένη φόρτιση: Όλα στην Εφαρμογή My BMW

Η Εφαρμογή My BMW διαθέτει πολλές σχετικές λειτουργίες και δυνατότητες οχήματος. Κάντε προβολή μιας διαδρομής που είναι βελτιστοποιημένη για φόρτιση όταν σχεδιάζετε μακρινά ταξίδια. Η εφαρμογή σάς βοηθά να επιλέξετε τα σωστά σημεία για δημόσια φόρτιση, προσφέροντας εκτεταμένες επιλογές φίλτρων και παρέχοντάς σας τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης. Ψηφιακή επαλήθευση ταυτότητας στο σημείο φόρτισης; Η Εφαρμογή My BMW σας έχει καλυμμένους. Ελέγξτε την κατάσταση φόρτισής σας οποιαδήποτε στιγμή ενώ ακολουθείτε τη ρουτίνα σας. Τέλος ταξιδιού/επιστροφή στο σπίτι –ο Πίνακας Ελέγχου BMW Charging σας δείχνει τις λεπτομέρειες δημόσιας φόρτισης –όλα αυτά και πολλά άλλα μέσω της Εφαρμογής My BMW.

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν δύο τρόποι να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας: άμεσα, στη διάρκεια της εγγραφής ή αργότερα από την περιοχή πελάτη.
Στην εγγραφή:
Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον κωδικό κουπονιού σας στο τελευταίο βήμα της εγγραφής, στο πεδίο "Κουπόνια".
Στην περιοχή πελάτη:

Εγγραφείτε στον λογαριασμό πελάτη σας.
- Επιλέξτε "Συμβόλαια".
- Επιλέξτε "Προσθήκη κουπονιού".
- Πληκτρολογήστε τον αριθμό του κουπονιού σας στο κενό πεδίο κουπονιού.
- Επιλέξτε "Έλεγχος κουπονιού".

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών. Θα βρείτε τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, στο τμήμα Υποστήριξη, στην ενότητα "Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη".

Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μια περίοδο φόρτισης, λάβετε υπόψιν τα ακόλουθα:
Προτού ξεκινήσετε την περίοδο φόρτισης, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι το σημείο φόρτισης είναι διαθέσιμο και λειτουργεί κανονικά.
Όσον αφορά την ταυτοποίηση μέσω εφαρμογής, ελέγξτε εάν ο σταθμός φόρτισης υποστηρίζει ταυτοποίηση μέσω εφαρμογής ή κωδικού QR. Μπορείτε να το ανακαλύψετε επιλέγοντας τον εκάστοτε σταθμό φόρτισης εντός εφαρμογής. Εάν υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησης μέσω εφαρμογής, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί «Έναρξη» έναντι της σάρωσης του κωδικού QR.
Σε περίπτωση τεχνικών ή φυσικών προβλημάτων, επικοινωνήστε πρώτα με τον χειριστή του σημείου φόρτισης. Μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο τηλέφωνο επικοινωνίας στον σταθμό φόρτισης.
Εάν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, ο αριθμός της οποίας βρίσκεται στο πεδίο «Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη» στη σελίδα της υποστήριξης στον ιστότοπό μας.

Μπορείτε να προβάλετε και να πραγματοποιήσετε λήψη του τιμολογίου σας μέσω της διαδικτυακής πύλης της εταιρείας μας:
Πραγματοποιήστε είσοδο με τον λογαριασμό πελάτη.
- Επιλέξτε «τιμολόγιο»
- Επιλέξτε το εικονίδιο «⤓» για να πραγματοποιήσετε λήψη του τιμολογίου σε μορφή PDF
- Επιλέξτε το αρχείο PDF για να το ανοίξετε

Μπορείτε να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής μέσω της διαδικτυακής πύλης της εταιρείας μας.
Για να αλλάξετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας PayPal:
- Πραγματοποιήστε είσοδο με τον λογαριασμό πελάτη
- Επιλέξτε «λογαριασμός»
- Μεταβείτε στο πεδίο «Στοιχεία πληρωμής»
- Επιλέξτε τη λειτουργία επεξεργασίας που βρίσκεται στα δεξιά (εικονίδιο μολυβιού).

Προβολή όλων των Συχνών ερωτήσεων

image

Βιώσιμη ηλεκτρική κινητικότητα μέσω της οικολογικής ενέργειας

Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον όσο και η ενέργεια με την οποία φορτίζονται. Για αυτόν τον λόγο δεσμευόμαστε να κάνουμε κάθε περίοδο φόρτισης όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη.
Μάθετε περισσότερα

BMW Charging: Ολόκληρη η γκάμα υπηρεσιών φόρτισης.

Είτε πρόκειται για φόρτιση στον δρόμο, στο σπίτι ή στη δουλειά, το BMW Charging δεν σας προσφέρει μόνο ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο υποδομών φόρτισης που καλύπτει όλες τις περιοχές, αλλά και τη λύση φόρτισης που είναι κατάλληλη για εσάς που βρίσκεστε στο σπίτι ή στη δουλειά. Θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τα wallboxes, τα καλώδια φόρτισης και τις σχετικές υπηρεσίες, τις ψηφιακές υπηρεσίες φόρτισης και τις τεχνολογίες φόρτισης στα οχήματά μας στον ιστότοπο της BMW στην ενότητα Charging (Φόρτιση).

Μάθετε περισσότερα

* Η συμβατότητα των συνδετήρων εξαρτάται από το μοντέλο αυτοκινήτου.
** Όλα τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται εξαρτώνται από τις προσφορές για τη συγκεκριμένη αγορά και τον τύπο μοντέλου οχήματος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα νέων οχημάτων που ισχύουν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://bmw-public-charging.com/web/el/bmw-gr/tariffs.