BMW Charging. Egyszerű. Bármikor. Bárhol.

Élvezze a gondtalan e-mobilitást a négy fő előnynek köszönhetően. Nézze meg őket a folytatásban

Kezdjük el!

Töltsön bármikor, bárhol Európa-szerte

Töltés határok nélkül 200.121 töltőponton* egész Európában. Bármilyen használatra és bármilyen járműhöz - a megfelelő töltési mód és sebesség szolgálatra készen áll az Ön számára. Több száz töltőpont-üzemeltető (CPO) része a jelentősen és folyamatosan bővülő BMW töltőhálózatunknak. Köztük van az IONITY is, a BMW stratégiai partnere, a maga kiterjedt, nagy teljesítményű töltőhálózatával. A BMW Charging esetében Ön zöldárammal tölt - teljesen fenntartható bárhol és bármikor.

Teljes kényelem és átláthatóság

A BMW Charging egy minden az egyben, kényelmes és átlátható megoldás az Ön számára. Egyszeri regisztrációt követően a BMW Charging Card kártya segítségével, a My BMW alkalmazáson keresztül vagy egyszerűen a tisztán elektromos BMW** csatlakoztatásával hozzáférést kap a BMW Charging hálózathoz. Az Aktív tarifával egy átlátható, rögzített AC/DC (többek között HPC) tarifa előnyeiből részesülhet - mindig tudni fogja a helyi piacon érvényes releváns árat és egy gyors ellenőrzés után a helyi optimalizált árat más európai országokban is. A BMW Charging részletei megtalálhatók a BMW Charging irányítópultján a weboldalon keresztül vagy pedig a My BMW alkalmazásban. Havonta egyszer küldeni fogunk egy összesített számlát a nyilvános töltési előzmények részleteivel.

Tarifák, csomagok és különleges töltések új járművekhez

Bármely BMW elektromos jármű tulajdonosa jogosult arra, hogy élvezze a BMW Charging általános előnyeit. Használati preferenciáitól függően az Aktív és a Flex tarifák közül választhat.
Ön egy vadonatúj elektromos BMW szerencsés (leendő) tulajdonosa? Gratulálunk! Bármelyik új elektromos BMW járműnél az első 12 hónapban mentesül az alapdíj fizetése alól az Aktív tarifa esetében. Tehát ne habozzon - figyelje meg nyilvános töltési szokásait és használja ki a vonzó rögzített tarifák előnyeit. Minden új, teljesen elektromos BMW járműhöz 12 hónapon át alapdíj nélkül kapja meg az IONITY Plus csomagot. ***

Töltés: Minden egy helyen a My BMW alkalmazásban

A My BMW alkalmazás az Ön társa a jármű lényeges jellemzőinek és funkcióinak széles skálájához. Hosszabb utazások esetén az optimális töltés figyelembe vételével tervezze meg az útvonalat. Az alkalmazás számos szűrési lehetőséget kínál a megfelelő nyilvános töltőpontok kiválasztásához és megadja a töltőpontok elérhetőségét és az árazásra vonatkozó részleteket. Digitális azonosítás a töltőponton? A My BMW alkalmazás megoldást nyújt erre. Ellenőrizze a töltés állapotát bármikor, tennivalója félbeszakítása nélkül. Utazás vége/ismét otthon - a BMW Charging irányítópultja megmutatja a nyilvános töltés részleteit - mindez és sok más a My BMW alkalmazáson keresztül.

GYIK

  • Nemzetközi töltés, amelyhez nincs szükség több kártyára vagy más szolgáltatókkal kötött további szerződésekre.
  • A legnagyobb hálózatok egyike egész Európában.
  • Kedvező és teljesen átlátható töltési árak (Active tarifa) és töltési munkamenetek – online és a havi számlákban egyaránt.
  • Innovatív funkciókon keresztül megvalósuló folyamatos fejlesztés.
  • A BMW Charging nemcsak egybegyűjti, de szabványosítja is a töltőpontok különböző forrásokból származó adatait, több év tapasztalata alapján folyamatosan továbbfejlesztve az adatok minőségét.

Termékünkkel Európa egyik legnagyobb hálózatához férhet hozzá. A hálózatunk határokon átívelő, úgyhogy a hálózat bármelyik töltőállomásán végezhet töltést.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Dióhéjban: a bejelentkezés után töltőpontok százai közül választhat, szűrheti is azokat, valamint megtervezheti a töltőpontok címére vezető útvonalat, illetve elindíthatja és leállíthatja a töltési munkameneteket.
Lehetősége van továbbá arra is, hogy megtekintse fiók- és szerződésadatait, kedvenceket hozzon létre – számos egyéb funkcióról nem is beszélve!

 

Töltse le az alkalmazást az Apple Store áruházból: https://apps.apple.com/hu/app/my-bmw/id1519034860?l=hu
Töltse le az alkalmazást a Google Store áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bmw.connected.mobile20.row

A töltőkártya az Ön fizikai azonosítási eszköze, amely töltőállomásainkon képessé teszi autója töltésére. A kiválasztott állomáson tartózkodva az azonosítás elvégzéséhez egyszerűen tartsa a kártyáját a leolvasóhoz, és már el is indíthatja/le is állíthatja a töltési munkameneteket.
Amikor olyan állomást keres, ahol elérhetők a töltőkártyás azonosítási képességek, beállíthatja az erre vonatkozó szűrőket az alkalmazásban vagy a webhelyünkön.

Összes GYIK megtekintése

image

Fenntartható e-mobilitás ökoárammal

Az elektromos járművek csak annyira környezetbarátok, mint amennyire a töltésükhöz használt energia az. Ezért a BMW Charging gal minden töltési munkamenetet a lehető legfenntarthatóbbá tesszük.
Tudjon meg többet

BMW Charging: Teljes körű kínálat a feltöltés területén.

Feltöltés útközben, otthon vagy munkahelyen – A BMW Charging a regionális feltöltési infrastruktúra folyamatosan bővülő hálózata mellett az Ön számára egyénileg is megfelelő feltöltési megoldásokat kínál otthonában vagy a munkahelyén. A wallboxokról, töltőkábelekről és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásainkról, a digitális töltési szolgáltatásokról és a járműveinkben lévő töltési technológiákról mindent megtalál a BMW weboldalán a Feltöltés menüpontban.

Ugrás az oldalra

* A csatlakozók kompatibilitása az autó típusától függ.
** A BMW i5-től kezdve számos teljesen elektromos BMW-modell rendelkezik majd a Plug & Charge funkcióval. Mindössze annyit kell tennie, hogy járművét egy engedélyezett töltőoszlophoz csatlakoztatja – és kész is. A töltés automatikusan elindul. A BMW i7 járművét utólagosan is felszerelheti a Plug & Charge funkcióval. Ezzel kapcsolatban kérjük, forduljon a helyi értékesítési tanácsadójához.
*** A megjelenített előnyök piacspecifikus ajánlatokra és bizonyos járműtípusokra vonatkoznak. Az új járművek előnyeiről tájékozódhat az alábbi oldalon https://bmw-public-charging.com/web/hu/bmw-hu/tariffs.