BMW Charging. Egyszerű. Bármikor. Bárhol.

Élvezze a gondtalan e-mobilitást a négy fő előnynek köszönhetően. Nézze meg őket a folytatásban

Kezdjük el!

Töltsön bármikor, bárhol Európa-szerte

Töltés határok nélkül 200.121 töltőponton* egész Európában. Bármilyen használatra és bármilyen járműhöz - a megfelelő töltési mód és sebesség szolgálatra készen áll az Ön számára. Több száz töltőpont-üzemeltető (CPO) része a jelentősen és folyamatosan bővülő BMW töltőhálózatunknak. Köztük van az IONITY is, a BMW stratégiai partnere, a maga kiterjedt, nagy teljesítményű töltőhálózatával. A BMW Charging esetében Ön zöldárammal tölt - teljesen fenntartható bárhol és bármikor.

Teljes kényelem és átláthatóság

A BMW Charging egy minden az egyben, kényelmes és átlátható megoldás az Ön számára. Az egyszeri regisztrálással Ön hozzáférést nyer a teljes BMW Charging hálózathoz a BMW Charging Card vagy a My BMW alkalmazáson keresztül. Az Aktív tarifával egy átlátható, rögzített AC/DC (többek között HPC) tarifa előnyeiből részesülhet - mindig tudni fogja a helyi piacon érvényes releváns árat és egy gyors ellenőrzés után a helyi optimalizált árat más európai országokban is. A BMW Charging részletei megtalálhatók a BMW Charging irányítópultján a weboldalon keresztül vagy pedig a My BMW alkalmazásban. Havonta egyszer küldeni fogunk egy összesített számlát a nyilvános töltési előzmények részleteivel.

Tarifák, csomagok és különleges töltések új járművekhez

Bármely BMW elektromos jármű tulajdonosa jogosult arra, hogy élvezze a BMW Charging általános előnyeit. Használati preferenciáitól függően az Aktív és a Flex tarifák közül választhat.
Ön egy vadonatúj elektromos BMW szerencsés (leendő) tulajdonosa? Gratulálunk! Bármelyik új elektromos BMW járműnél az első 12 hónapban mentesül az alapdíj fizetése alól az Aktív tarifa esetében. Tehát ne habozzon - figyelje meg nyilvános töltési szokásait és használja ki a vonzó rögzített tarifák előnyeit. Minden új, teljesen elektromos BMW járműhöz 12 hónapon át alapdíj nélkül kapja meg az IONITY Plus csomagot. Egy különleges ajánlat kizárólag a BMW i7 ügyfelei számára: Díjmentes töltés az IONITY hálózatban a kedvezményes időszakban.**

Töltés: Minden egy helyen a My BMW alkalmazásban

A My BMW alkalmazás az Ön társa a jármű lényeges jellemzőinek és funkcióinak széles skálájához. Hosszabb utazások esetén az optimális töltés figyelembe vételével tervezze meg az útvonalat. Az alkalmazás számos szűrési lehetőséget kínál a megfelelő nyilvános töltőpontok kiválasztásához és megadja a töltőpontok elérhetőségét és az árazásra vonatkozó részleteket. Digitális azonosítás a töltőponton? A My BMW alkalmazás megoldást nyújt erre. Ellenőrizze a töltés állapotát bármikor, tennivalója félbeszakítása nélkül. Utazás vége/ismét otthon - a BMW Charging irányítópultja megmutatja a nyilvános töltés részleteit - mindez és sok más a My BMW alkalmazáson keresztül.

GYIK

Két lehetőség van a kupon beváltására: közvetlenül a regisztráció alatt vagy később az ügyfélfiókban.
A regisztráció során:
A kuponkódot a regisztráció utolsó lépésénél a „Kuponok“ mezőben tudja beírni.
Az ügyfélfiókban:

Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába.
- Lépjen a „Szerződések“ pontra.
- Lépjen a „Utalvány hozzáadása“ pontra.
- Adja meg a kuponszámot az üres kuponmezőben.
- Lépjen a „Kupon ellenőrzése“ menüre.

Ha további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, melynek adatait a weboldalunkon, a támogatás részben a „Kapcsolat a támogatással“ pont alatt találja.

Ha nem tudja elindítani a töltést, vegye figyelembe az alábbiakat:

Az alkalmazásban előzetesen ellenőrizze, hogy a töltési pont elérhető-e vagy nem működik.

Az alkalmazással történő hitelesítéshez először ellenőrizze, hogy a töltőállomás támogatja-e az alkalmazással vagy QR-kóddal történő hitelesítést. Ezt az alkalmazásban az adott töltőállomásra történő koppintással tudhatja meg. Ha a töltőállomás támogatja ezt a hitelesítési módszert, javasoljuk, hogy az alkalmazásban lévő Start (Indítás) gombbal kezdje el a folyamatot, nem pedig a töltőállomáson elhelyezett QR-kód beszkennelésével.

Műszaki vagy fizikai problémák esetén először a töltőállomás üzemeltetőjével vegye fel a kapcsolatot. Az üzemeltető ügyfélszolgálati telefonszáma a töltőállomáson található.

Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával, amelyet a weboldalon a Kapcsolat a támogatással pontban talál.

Számláját a webes portálunkon tekintheti meg, és le is töltheti innen:
Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába.
– Kattintson a Számla lehetőségre.
– Kattintson a ⤓ nyílra a számla PDF-formátumban történő letöltéséhez.
– Kattintson a PDF-fájlra, és nyissa meg azt.

A fizetési módot a webes portálunkon módosíthatja.
Hitelkártya- vagy PayPal-adatainak módosítása:
– Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába.
– Kattintson a Fiók lehetőségre.
– Görgessen le a Fizetési információk lehetőségre.
– Kattintson a jobb oldalon lévő Szerkesztés funkcióra (ceruzaikon).

Összes GYIK megtekintése

image

Fenntartható e-mobilitás ökoárammal

Az elektromos járművek csak annyira környezetbarátok, mint amennyire a töltésükhöz használt energia az. Ezért a BMW Charging gal minden töltési munkamenetet a lehető legfenntarthatóbbá tesszük.
Tudjon meg többet

BMW Charging: Teljes körű kínálat a feltöltés területén.

Feltöltés útközben, otthon vagy munkahelyen – A BMW Charging a regionális feltöltési infrastruktúra folyamatosan bővülő hálózata mellett az Ön számára egyénileg is megfelelő feltöltési megoldásokat kínál otthonában vagy a munkahelyén. A wallboxokról, töltőkábelekről és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásainkról, a digitális töltési szolgáltatásokról és a járműveinkben lévő töltési technológiákról mindent megtalál a BMW weboldalán a Feltöltés menüpontban.

Ugrás az oldalra

* A csatlakozók kompatibilitása az autó típusától függ.
** A megjelenített előnyök piacspecifikus ajánlatokra és bizonyos járműtípusokra vonatkoznak. Az új járművek előnyeiről tájékozódhat az alábbi oldalon https://bmw-public-charging.com/web/hu/bmw-hu/tariffs.